2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن ولی اینو یادت باشه نقطه ضعف نشونش نده نذار بفهمی به این جمله ها حساسی وگرنه بدجوری عذا ...

نمیتونم وقتی میگه اونقدر حالم بد میشه که نمیتونم جلوی گریه هامو بگیرم

به نظرتون من مقصرم که قبول کردم والانم هر بلایی سرم بیاد حقمه ؟خیلی عذاب وجدان دارم

شما مقصر نیستی 

شوهرت مقصره .یا باید پای اون دختره میموند .یا حالا که با شما ازدواج کرده اونو از ذهنش بندازه بیرون 

پدر مادرش موقع خواستگاری گفتن 

ببخشیدا ولی اون پدر مادر کودنش چرا مثلا نمیزاشت با اون دختر ازدواج کنه!

چرا پدر مادرا سر لجبازی با زندگی بچهوهاشون بازی میکنن واقعا!!

ومادر پدرش باید حلالیت بطلبن نه شما

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
تمام سعیمو کردم و خودش میگه دوست دارم ولی موقع دعوا میگه همه محبتام  به خاطر حس ترحمه

عزیزم تو خودتو خیلی دست کم گرفتی،نظر همه محترم ولی واقعا با تیپ زدن و خوشگل کردن همه چیز اونجوری که باید نمیشه،

باید روی خودت کار کنی،باید سرمایه گذاریت روی خودت باشه،وقتی خودتو بالا بکشی،همسرت جذب تو میشه،نه با ارایش و لباس ،قابلیتهای تو باید به چشم بیاد،محبت با ترحم (کلمه ای که همسرت میگه😢)نخواه،

هر جور میتونی خودتو تعالی بده،ورزش کن،کتاب بخون،اگه میتونی درس بخون،یا یه کار هنری بکن،وقتتو به خودت اختصاص بده،تو که پیشرفت کنی شوهرت چشماش باز میشه عزیزم.

Something good is going to happen

مگه شوهرت خودش خیلی خوش قدوقامته بتومیگه کوتوله.توهم هروقت گفت کوتوله بگوبهش پنگوعن فکرکردی خودت خیلی خوش قدوقامتی بااون قیافه داغونت.اگه خوشگله هم بازیگوش.آخه فکرکنم اعتماد بنفس رفته تاعرش بایدیکمی بیادپایین

پدر مادرش موقع خواستگاری گفتن  

عزیزم اشتباه کردی و گذشت..

الانم بفکر زندگیت باش اون خانم اگر نشده مقصرش شما نبودی...تو رو نمیگرفتن یکی دیگه رو میگرفتند براش ...اون خانم مورد پسندشون نبوده(خانواده شوهرت)

تحت هیچ شرایطیم نزار شوهرت بهت ترحم کنه یه ذره توام بترسونش بفهمه که توام میتونی از دستش بری ...با ترفند زنانه دیدم این موارد جواب داده..گاهی وقتا باید خودتو دست نیافتنی نشون بدی..

ضمننا فکر اون دخترو بنداز بیرون و اینم بدون که شوهرت موقع عقد باید دیگه قید گذشتشو میزد...چه بسا خیلی خانمها هم در ش ایط اجبار ازدواج کردند و کسی رو دوست داشتند خانواده شون نپدیرفته ،اما دلیلی به ادامه ی رابطه ،که غیر اخلاقیه با فرد سابق نیست

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج