2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 103 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه شوهرت خودش خیلی خوش قدوقامته بتومیگه کوتوله.توهم هروقت گفت کوتوله بگوبهش پنگوعن فکرکردی خودت خیل ...

قدش بلند و معمولی هست منم قدم متوسطه و توی در فامیل همه از خوشگلیم تعریف میکنن ولی شوهرم وقتی زورش میتد این حرفا رو میزنه

مقصر که شوهرته حتی نه پدر و مادرش.  خب زیر بار نمیرفت.  کلا یه مدت زن نمیگرفت نه شمارو نه اونو.  حالا که شوهر شماس پس دیگه باقیش هنر خودته که به خودت دلگرمش کنی. و راجع به عذاب وجدان اینام که آسوده باش.  اومدن خواستگاری و شمام جواب مثبت دادین.  شما که نرفتین رابطه اونارو به زورصاحب بشین

دختر خاله شوهرم عاششششقه شوهرم بود قبلنا..هنوزم پروفایلاشو میبینم ی چیزایی میزاره ک با خودم میگم شوهرش چقد گیجه ازش نمی پرسه مفهوم پروفایلت ینی چی منظورت با کیه..؟؟

دلم میخواد خفش کنم..البته هیچ وقت چیزی ب رو نیاوردن جراتشو ندارن..

چه جوری بترسونمش ؟

خیلی راه هست ..بستگی به اخلاق شوهرت داره یه جور نشه کارتون به نا کجا اباد برسه...

یکم چشمشو بترسون..هرچند من همیشه میگم با شوهراتون خوب باشید ولی مورد تو فرق داره توب باش ولی گاهی دست نیافتنی باش..مدام خودتو بهش نچسبون بزار اونم بیا سمتت..

حتی اگر یه بار اسم اون دختر رو بیاری خیلی جدی بدون گریه و محکم استوار بگو اسم کسی دیگه تو زندگی مشترک نیار که خیانته عوضشو میبینی برات بد میشه...بنظرم زن باید بتونه به مردش بفهمونه که تمام من وابسته به تو نیست اگر تو نباشی من میمیرم..احترام ۲ طرفه ست

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
دختر خاله شوهرم عاششششقه شوهرم بود قبلنا..هنوزم پروفایلاشو میبینم ی چیزایی میزاره ک با خودم میگم شوه ...

نه بابا شما فک میکنی برا شوهر شما گذاشته...مگر مغزش خراب باشه..

بعضیا  نمیدونم کی معنای تاهل و تعهد رو میفهمن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
جدی؟؟میبینیش بدت نمیاد؟باهاش رفت و آمد داری؟

رفت و امد ک ندارم ولی خب تو مهمونیا می بینمش..خواهرشوهرم تعریف میکرد میگف خیلی شوهرمو دوس داشته..ولی خب شوهر من میلی بهش نداشته حتی شب عروسیشم پیام داده ب شوهرم البته اونموقع مجرد بود سه ماه بعدش عقد کردیم شوهرمم ب خالش ک هم سنن گفته بود ب فریبا بگو بهم پیام نده ک دفعه دیگه ب شوهرش میگم..کلا همیشه نگاه کردنشو حس میکنم ب شوهرم

نه بابا شما فک میکنی برا شوهر شما گذاشته...مگر مغزش خراب باشه.. بعضیا  نمیدونم کی معنای تاهل و ...

خب ی رن شوهر دار پروفایلاشو بزاره با خیالت خوشم..فکر کردن بهت حتی ارومم میکنه .. کاش بودی دستاتو میکرفتم و دل را قرار نیس مگر در کنا تو.. چ بدونم ی عالمه از اینا شما چ برداشتی می کنین😕

خب ی رن شوهر دار پروفایلاشو بزاره با خیالت خوشم..فکر کردن بهت حتی ارومم میکنه .. کاش بودی دستاتو میک ...

چی بگم والا...

نمیدونم اگر واقعا منظور داره خاک تو سرش..

ولی اونجوری فک نکن ک اذیت نشی خداروشکر چیزیم بینشون نبوده یکطرفه بوده...

_______

یه چیزی منم وقتایی ک شوهرم میره مسافرت کاری مثلا از این دلتنگیا میزارم گاهی😂