2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 103 پست
ولی خب تو خودتم میدونستی کسی تو زندگیشه چرا اوکی دادی؟؟؟از رو رفتارای همسرت باید بفهمی ک دوست داره ی ...

رفتاراش عتشقانه هست ولی موقع دعوا از این رو به اون رو میشه و میگه من دلم برات سوخت برای همین باهات خوب شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت باید ازتو حلالیت بگیره..

اومدن خواستگاری جواب مثبت دادی دیگه..اون خانم دیده شما عقد کردی باید کات میکرد نه مثل اسکلا ادامه میداد...

شوهرتم اگر واقعا اونو میخواست میگرفت بچه نبوده که...والا من پسرخالم یه زن بزرگتر از خودش که مطلقه ام بود رو با مخالفت های زیاد خانواده گرفت..پسر خالم مهندسه و اون خانم دیپلمم نداره..منتها عاشقش بود واقعا گرفتش ۲تا بچه ام دارن از گل نازکترم نمیگه بهش..

اگر میخواست اون خانمو میگرفت تو رو بد بخت نمیکرد

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

درهرصورت اصلا وجه خوبی نداره ک زنگ بزنی یا پیام بدی ب اون خانوم..اصلا تو طرف حساب نیستی با اون..بجاش سعی کن دل همسرتو بدست بیاری جلوش همیشه خوشکل کن و تیپ بزن ک هیشکی ب چشش نیاد باهاشم اتمام حجت کن اگه واقعا رندگیتونو میخواد ک مسلما میخواد و بهت اگرم دلبسته نشده باشه وابسته شده بگو دیگه حرفای دلسرد کننده نزنه..بگو اتفاقا موقع دعوا و ناراحتیه ک ادما هرچی تو دلشونه می ریزن بیرون

من بودم ازروز اول نمیتونستم تحمل کنم که شوهرم بجز من باکسیه یا رابطه داره اونم اینطور جدی . الانم دیگه توی زندگی اومدید شوهرت باید قید اونومیزد وقتی پای عقدنامه امضامیشه یعنی همه جوره آدم باید باطرفش باشه

استاتر اشتباه کردی  چطور فهمیدی که با اون در ارتباطه اوایل؟دلیلت چی بود همون اول ک فهمیدی ج +دادی؟

الانم ک شوهرت باهاش قزع رابطه ست شما یاداوریش نکن ..نزار بهت ترحم کنه بگه دلم سوخته برات بهش بگو جواب خیانت رو منم میتونم با خیانت بدم البته یه جور که فقط بسوزه نه خدایی نکرده واقعا(اگر اسم اون دختررو اورد)چون فکر کرده نوبرشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
تمام سعیمو کردم و خودش میگه دوست دارم ولی موقع دعوا میگه همه محبتام  به خاطر حس ترحمه

باهاش صحبت کن ولی اینو یادت باشه نقطه ضعف نشونش نده نذار بفهمی به این جمله ها حساسی وگرنه بدجوری عذابت میده