2777
2789
نه یه خاله دارم اونو زیاد میبینم باورت نمیشه قدش 162 وزنش 38😱😱😱😱

زیاد لاغر نیستن 38 خیلی کمه نسبت به قدشون

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد لاغر نیستن 38 خیلی کمه نسبت به قدشون

خیلی لاغره کلا دوتا استخوان یه روکشه😂😂😂

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
لاغر زیادم خوب نیست مردا دوست ندارن😄

شوهرش مشکلی نداره خیلی فقط میگه اگه یه ذره چاق شی بد نیستا،حالا اینکه از خالمم میترسه جای خود دارد😁😁😁

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
اخه خعلی غیرعادیه ک اینجوری😕 الان خعلی خوبی نکن اینکارو ... 

اخه اصلا هیکل الانم رو دوست ندارم

اخه کسی ک ۱۷۴هست وزنش زیاد باشه هیکلی نشون نیده لاغر کنه بازم زباد لاغر نشون نمیده خصوصا اگر لستخون ...

دوست دارم ریزه میزه به نظرم بیام😊

یعنی جاییت اضافه داره؟ قدت غیرمستقیم اذیتت نمیکنه؟؟ بنظرم این راضی نبودنه بیشتر ذهنیه وگرنه اندامت م ...

اره پهلو هام زیادن یه کمی هم شکم دارم قدمم که باهاش کنار اومدم

خوب چيكار كنم ميخوام السريع ال لاغرى😎

ورزش ورزش ورزش... الان شاید, سریع لاغرشی.. ولی یکم سستی کنی برمیگردی.. حتی تپلی تر.. پیاده روی فوق العاده ست.. پیاده روی تند. .قند و شکر. رو خوب کردی حذف کردی..ولی برنج و نان رو خیلی کم بخور. در حد 30-40گرم نان.. 4-5قاشق هم برنج.. اب بیشتر بخور. زیره و زنجبیل چبی سوزن.. تو نوشیدنی و غذات بیار

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم