2777
2789
اولش ک باید با ریزش و تازک شدن موهات کنار بیای ... بعدشم با سرگیجه! تجربش رو دارم ک میگم. حداقل بکن ...

چشم

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
چن کیلوئی مگر؟؟؟

از نظر بقیه چاق نیستم یعنی به هرکی میگم رژیم گرفتم میگه نکن و این چیزا ولی خودم فکر میکنم هنوز چاقم47 هستم ولی میخوام بشم 40

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر بقیه چاق نیستم یعنی به هرکی میگم رژیم گرفتم میگه نکن و این چیزا ولی خودم فکر میکنم هنوز چاقم4 ...

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😝😝😝😝😝😝😝😝😝 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😤😤😤😤😤😤😤

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
وا ۴۰کیلو که خیلی کمه قدتون چنده

155 نصفم نیست خیلی کوتاهم😭😭😭😭😭😭

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😝😝😝😝😝😝😝😝😝 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😤😤😤😤😤😤😤

😊😊😊😊😊😊😊😊

وزنت الان خعلی خوبه ... این شوی لباس مانکنارو خعلی می بینی نه؟؟؟😁

نه یه خاله دارم اونو زیاد میبینم باورت نمیشه قدش 162 وزنش 38😱😱😱😱

منم خودم الان ۶۷ کیلوام با قد ۱۷۴.هنه میگن خوبه ولی من دوست دارم ۶۰ کیلو شم

عزیزم شما به اون دوستمون میگی وزنت خیلی خوبه نکن اینکارو خودت چرا میکنی؟ وزنت که خیلی خوبه😐

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
وزنت الان خیلی خوبه تو رو خدا نکن

اره ولی دوسش ندارم اصلا راضی نیستم از خودم