2777
2789

شاید چون شرایط سخت شده 

شایدم چون دخترا راحت تر دردسترسن

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بادر ون توام پسر بودی و بابای پولدار نداشتی فکر ازدواجو نمیکردی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

چون اون چیزی که میخواستن تو ازدواج بدست بیارن رو تو دوستی بدستش میارن و دیگه نیازی به ازدواج ندارن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

الان ن همیشه

قبلا فرهنگ فرق میکرد دخترا پا نمیدادن مجبور میشد برای نیاز جنسیش زن بگیره 

تو خودت فک کن پسری دوسدخترت میاد باهات همه کار میکنه مغز خر خوردی بری بگیریش؟کلی تو هزینه بیفتی زیر بار مهریه بری و...

اعتقادی هم ک ندارن بگن گناهه ک اعتقاد جلوشونو بگیره 

چون اون چیزی که میخواستن تو ازدواج بدست بیارن رو تو دوستی بدستش میارن و دیگه نیازی به ازدواج ندارن

خب چرا دخترا پا میدن؟

یعنی انقدر خودشونو بی ارزش می‌دونن برای یک پسر؟!!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز