2821
2789
چون اون چیزی که میخواستن تو ازدواج بدست بیارن رو تو دوستی بدستش میارن و دیگه نیازی به ازدواج ندارن

چرا ازدواج فقط تو نیاز جنسی میبینین؟؟

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

تا وقتی دختری نخواد هیچ پسری به زور نمیتونه باهاش دوست شه

چون شرایط اقتصادی افتضاحه یک عده پسر تن پرور هم مسئولیت پذیر نیستن مشخصه خانواده ها با آبرو به همچنین پسری زن نمیدن 

اونا هم دنبال رل زدن و ادا عاشقارو درآوردنن برا تأمین نیازشون بدون هیچ تعهد و مسئولیتی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چرا دخترا پا میدن؟یعنی انقدر خودشونو بی ارزش می‌دونن برای یک پسر؟!!!

بخاطر احساسی و ترس از دست دادن 

همینه ک منطق و میبره

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

والا الان دخترا هم میل به ازدواج ندارن چه برسه به اون نگیرا

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

چون احمقن 

همین دختر پسرای عوضی باعث شدن اصلا نشه به کسی اعتماد کنی 

میای به یکی اعتماد کنی ممکنه سر هزار تا دختر قبل خودش کلاه گذاشته باشه یا هزار جور کثیف کاری کرده باشه 

تازه بعد ازدواج داستان شروع میشه 

الان متأهلا بیشتر در معرض خطرن چون یه عده هرزه هستن که برای تامین خودشون خودشونو می‌چسبونن به متأهلا همه جوره هم باهاشون راه میان 

اه حالم بهم میخوره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

چون این یه واقعیته مردا اول از همه از لحاظ جنسی جذب یه زن میشن و وقتی بدستش بیارن دیگه ازدواج نمیکنن چون ذاتشون شکارچی بودنه آسون باشه براشون ولش میکنن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

تا وقتی دختری نخواد هیچ پسری به زور نمیتونه باهاش دوست شهچون شرایط اقتصادی افتضاحه یک عده پسر تن پرو ...

خب تکلیف دخترای مجردی که دنبال ازدواج و زندگی هستن چی میشه؟؟

منکرش نشو 

اگه پسری از راه غیرازدواج تامین نشه هدفمند زندگی میکنه و مسئولیت پذیر میشه

از خود پسرای هرز بشنوی میگن تا وقتی از نظر جنسی اشباح می‌شیم چرا تن بدیم به ازدواج و مسئولیتش

چون این یه واقعیته مردا اول از همه از لحاظ جنسی جذب یه زن میشن و وقتی بدستش بیارن دیگه ازدواج نمیکنن ...

مردی که واقعا طرفشو واسه ازدواج بخواد اینجوری نیست اول جذب اخلاق ورفتار میشه

ازدواج سنتی

ازدواج سنتی بله ولی وقتی همه ی پسرا همینن چی؟؟

یعنی یک پسر من تو زندگیم ندیدم که آفتاب مهتاب ندیده باشه،درس خوانده باشه مستقل و قوی باشه....دستش تو جیب خودش باشه.

همه فقط ادعاشو دارند

خب تکلیف دخترای مجردی که دنبال ازدواج و زندگی هستن چی میشه؟؟

به تعداد دختر سالم پسر سالم هست یک تعداد محدودی هدفشون از آشنایی ازدواجه

پسر خوب نبود نظر بنده اینه دور ازدواج خط بکشن زندگی فقط رابطه و ازدواج نیست.والا به شخصه با مردی که رابطه ها زیاد قبل ازدواج داشته کنار نمیام

اکثر دختر پسرایی که تو رابطه و دوستی ان از زندگی عقبن 

منکرش نشو اگه پسری از راه غیرازدواج تامین نشه هدفمند زندگی میکنه و مسئولیت پذیر میشهاز خود پسرای هرز ...

پس باید قدر نامزدمو بدونم بذارمش روسرم