2777
2789
عنوان

صندل برای خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 98 پست
ب شما مربوط نیست اوه اوه میپری ب بقیه

خدا شفات بده بذارتت تو الویت

یه کیلو شیرینی بخر با خودت اشتی کن 

از اسلام فقط حجاب و ظاهرشو یاد گرفتید

پای عمل و رفتار میاد وسط می لنگید 

سر یه چیز مسخره کم مونده همه رو از پشت گوشی پاره کنی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم به شما ربطی نداره نظر خودتو رو خودت اجرا کنزشت برا شماس من اصلا با شما نبودم با استارتر بودم شم ...

@niniyar

من با استارتر بودم این خانوم بی دلیل اومده بمن میپره و توهین میکنه

لطفا رسیدگی بشه

برو بابا

برهم زدن جو تاپیک برخلاف قوانین است

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

برهم زدن جو تاپیک برخلاف قوانین است

لطفا ریپلای ها رو بخونید ببینید کی توهین کرده. تا یکی شما رو منشن کرد دلیل نمیشه حرفش درست باشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب زشت بشه. آدم حرف خدا رو گوش نده زشت نمیشه؟البته نطر شماس ک زشت میشه من زیاد دیدم میپوشن .پاشونم ن ...

عرض کردم داخل خانه   بلاشک و صددرصد هیچ انسان عاقلی صندل بدون جوراب با چادر معمولی نمی پوشه، مگر تا منزل همسایه یا نانوایی و سوپر کنار منزل