2777
2789
عنوان

صندل برای خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که ناراحتی نداره

ناراحت نیستم حرف زد جوابشو گرفت

عادت کردن تو کار همه دخالت کنن. کسی با ایشون نبود 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

والا تا جایی که ما شنیدیم پا جزو حجاب نیست و روی پا مشکلی نداره که دیده بشه و کف پا نباید دیده بشه

اما کلا صندل و چادر باهم تناسبی ندارن!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اونم به شما ربطی نداره نظر خودتو رو خودت اجرا کنزشت برا شماس من اصلا با شما نبودم با استارتر بودم شم ...

اونوقت میگم فازت خرابه میگی چرا 😂😂😂

تو منو ریپلا زدی😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂 برگرد ببین کی کیو ریپلا زده😐😂 

منم با تو نبودم با استارتر بودم.تو اومدی ریپلا زدی. برام اعلان اومد 

عزیزم اونیکه دنبالسی من نیستم تشریف ببر 🙏

در ثانی استارتر نطر پرسید و منم نطر دادم. به توچه ربطی داره؟

مگه برای تو نظر دادم؟؟؟

والا من اصلا حرفی زدم ک بگم جوراب بپوش یا نپوش؟؟؟😐🤦‍♀️اومده بمن میگه زشت باشه و فلان و بهمانوالا د ...

حق با شماست ولش کن یه  سریا انگار فقط منتظر یه حرفت بهت بپرن

هر کی تو قبر خودش میذارن گلم شاید یک نفر صندل بپوشه ولی اعتقادش از من شما بیشتر باشه من خودم نماز می ...

حالا شما هر جور میپوشی به کسی ربط نداره

اما اینکه خدا تو قلبه و اسلام فلانه دیگه حرف بی ربطیه

یک کلام اگه اسلامو قبول کردین ، اسلام اینو میگه

اگر نکردین که هیچ

فتوا صادر نکنیم

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
هر کی تو قبر خودش میذارن گلم شاید یک نفر صندل بپوشه ولی اعتقادش از من شما بیشتر باشه من خودم نماز می ...

دقیفا همون صندوق میوه ایه که گفتم یا همشو قبول کن یا...

اسلام گفته عزیزم 

بله اعتقادها زیاده یکی دوست داره میپوشه یکی نه یکی باحجابه یکی بی حجابه یا بدحجابه اینارو میگن اعتقاد اما اسلام میگه چی همون صندوق میوه...

اونوقت میگم فازت خرابه میگی چرا 😂😂😂تو منو ریپلا زدی😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂 برگرد ببین کی کیو ریپلا ز ...

تو ریپلای زدی برو ببین

فاز خودت خرابه 

تو زدی ک با جوراب استایل زشت میشه

کی با تو بود آخه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حق با شماست ولش کن یه سریا انگار فقط منتظر یه حرفت بهت بپرن

واااای کامنت دومشو ببین😂😂😂😂😂😂😂😂

میگه من با استارتر بودم تو ریپلا زدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بنده خدا درگیره با خودش. اون اومده منو ریپ زده بعد میگه تو زدی😂😂😂😂

والا تا جایی که ما شنیدیم پا جزو حجاب نیست و روی پا مشکلی نداره که دیده بشه و کف پا نباید دیده بشهام ...

پا هم باید پوشونده بشه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
اشکال نداره عزیزم همه دارن نظرشونو میگن فکر میکنم ایشون هم منظوری نداشتن

خیلی هم منظور داره بی تربیتی میکنه انتظار داره همه قربونش برن