2777
2789
عنوان

صندل برای خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزمتو خوبی🙏حرف بعدیتم درسته.اوکی؟ حالا فقط بروووووو🤦‍♀️😂

به تو مربوط نیست من برم یا نه 

اوکی؟؟!!

حرف قبلیتم غلطه حرف بعدی‌ تم غلطه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خیلی هم منظور داره بی تربیتی میکنه انتظار داره همه قربونش برن

بی تربیت که مشخصه کیه ک داره شخصیتش رو نشون میده

نمیدونم از کجا عصبی هستی الکی اومدی بمن میپری

من هیچ توهینی نکردم تو اومدی توهین کردی.

یبار دیگه م گفتم اونیکه دنبالش میگردی من نیستم

اونم به شما ربطی نداره نظر خودتو رو خودت اجرا کنزشت برا شماس من اصلا با شما نبودم با استارتر بودم شم ...

اوه اوه

این همه ادعات میشه دم از حجاب و اسلام میزنی 

اما یه ذره اخلاق و ادب نداری!

شرط اول اخلاقیاته

تو که تو مجازی انقدر با یه خانوم بی دلیل جنگ میکنی و بد حرف میزنی تو واقعیت چجوری؟ اون خانوم اصلا حرف بدی نزد 

یاد بگیر اول یکم رو اخلاق و رفتارت کار کنی و مهربون باشی... دین و اسلامم فقط تو حجاب و ظاهر نیست، اول ادم باید درون شو قشنگ کنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
به تو مربوط نیست من برم یا نه اوکی؟؟!!حرف قبلیتم غلطه حرف بعدی‌ تم غلطه

پاشو برو یه لیوان اب خنک بخور

بخدا نمیدونم از چی داری فشار میخوری.

منکه نه به تو نه به کسی کاری نداشتم ولی اومدی پریدی بمن.

عیب نداره برو اب بخور اروم میشی😚

اوه اوهاین همه ادعات میشه دم از حجاب و اسلام میزنی اما یه ذره اخلاق و ادب نداری!شرط اول اخلاقیاتهتو ...

ب شما مربوط نیست 

اوه اوه میپری ب بقیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پاشو برو یه لیوان اب خنک بخوربخدا نمیدونم از چی داری فشار میخوری.منکه نه به تو نه به کسی کاری نداشتم ...

دقیقا اون ریپلای زده بعد طلبکارم هست ولش کن حالش خوب نیست😂😂😂

ولی من با شما بودم

وقتی کسی پیام شمارو ریپ نمیزنه شمام نزن گلم هر کسی اعتقادش به خودش مربوطه و خدا هم اینجور نیست برای صندل ادم تنبیه کنه اما با چادر زیبا نیست صندل به اسلام من کاری ندارم اعتقاد هر ادم به ذات قلبشه شما نظرت خلاف من لطفا ریپ نزن

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

بی تربیت که مشخصه کیه ک داره شخصیتش رو نشون میدهنمیدونم از کجا عصبی هستی الکی اومدی بمن میپریمن هیچ ...

خودتی اتفاقا 

ریپ میزنی طلبکار هم هستی

بی تربیت هم خودتی

شخصیت تو رو هم دیدم

به زور سلیقه بقیه رو میبری زیر سوال

استایل هر کسی ب خودش مربوطه وقتی توهین میکنی جوابشو میگیری

خودت عصبی هی ریپ میزنی

مشخصات خودتو ب من نسبت نده

از این به بعد ریپ تو نمیخونم واقعا ارزش نداره حرفات

پاشو برو یه لیوان اب خنک بخوربخدا نمیدونم از چی داری فشار میخوری.منکه نه به تو نه به کسی کاری نداشتم ...

برو بابا

خودتی اتفاقا ریپ میزنی طلبکار هم هستیبی تربیت هم خودتیشخصیت تو رو هم دیدمبه زور سلیقه بقیه رو میبری ...

@niniyar

عزیزم خسته نباشید

ایشون الکی اومده داره به بقیه توهین میکنه.الکی داره تاپیک رو به دعوا میکشونه لطف کنین رسیدگی کنین🙏🙏🙏

@niniyar

وقتی کسی پیام شمارو ریپ نمیزنه شمام نزن گلم هر کسی اعتقادش به خودش مربوطه و خدا هم اینجور نیست برای ...

من به اعتقاد شما کاری ندارم عزیزم

فتوایی که صادر کردین درست نبود ، یادآوری کردم

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....