یه دختر خاله دارم که ازم هشت سال کوچیک تره چهره خاصی نداره نسبت به همسن و سالام هیکلش درشته قد بلند و پوست روشن دماغی که بزرگ نیست خیلی به خودش مینازه فک میکنه خیلی خوشگله چند باره من هرموقع میرم خونشون هی جلو جم منو بخاطر شکستگی بینیم مسخره میکنه جلو کوچیک و بزرگ تا جایی که کوچیک تر ها هم متوجه شدن و بزرگ ترا از تعجب چشماشون رو گرد میکنن خیلی خودشو حق به جانب میدونه تو حرف بقیه و من میپره تا حرف شو به همه بزنه همه به حرفش اهمیت بدن بارها با بدترین مثال ها بینی منو مسخره کرده داداش مزخرفش وقتی بچه بودم یه مشت زد بهش استخون یه سمت بینیم ورم کرد اینم تا متوجه شده مدام آدم دست میندازه مامانش میبینه داره چرند میگه هیچی بهش نمیگه خدا نکنه بهشون بگی بالا چشمت ابروعه هم به خودش هم داداشه لاشیش اینقد مامان احمقش بهش اعتماد به نفس کاذب داده جرئت میکنه همه رو مسخره کنه تصمیم گرفتم دیگه نرم خونشون واقعا چقد یه بچه میتونه زبون دراز و عقده ای باشه دفعه بعدی بنظرتون کتکش بزنم یا نه؟؟؟دلم خیلی پرع خیلی همیشه میگم کاش به سرش بیاد اینقد دیگران اذیت نکنه نگین نفرین نکن خوب نیس ولی چقد میتونه بی ادب باشه که هر بار منو سکه یه پول کنه