2777
2789

هر وقت میخوای ته دیگ درست کنی یه کم روغن بریز کف قابلمه بعد زرد چوبه و نمک بذارش روشعله خوب همش بزن بعدش  نون یاسیب زمینی رو بذار روش یکم ک سرخ شد برش گردون برنجتو بریز بذار دم بکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای له کردن سیب زمینی پخته هیچگاه از مخلوط کن استفاده نکنید. مخلوط کن موجب چسبناک شدن بیش از حد سیب زمینی می‌شود. برای له کردن سیب زمینی بهتر است از یک گوشت کوب دستی ساده استفاده کنید.

بچه داری : بچه حرف گوش کن میخواید ؟ بکن نکن نداشته باشید 

هر چیزی که میخواید بگید نه به این فکر کنید چطوری میتونم همینو بگم آره ؟ 

مثلا میگه بستنی میخوام به جای اینکه بگید نه ، بگید آره بعد از ناهار بستنی بخور 

میگه اسباب بازی بخر بگید باشه روز اسباب بازی برات میخرم بذار بنویسم توی یادداشت هامون شکلش رو بکشیم یادمون نره چه شکلی بود 

اگر داره کار بدی می‌کنه فوری نکن نکن نگید ، به حاش خلاصه و مفید چیزی که می‌بینید رو توضیح بدید بعد قانون بگید

مثلا آب روی فرش نمیریزیم بو میگیره اب بازی توی حمام ، بعد بهش مسیولیت بدید خودش  فرش رو پاک کنه حتی اگر کج و کوله انجام میده بذارید خودش انجام بده 

اگر تا الان توپ و تشر زیاد رفتید انجام این نکته و دیدن اثرش زمان می‌بره تا برای بچه جا بیفته که مدل تون عوض شده

حد فهمش و آستانه فهمش به داد شنیدن تنزل پیدا کرده ،  صبوری کنید تا تغییر شما رو بفهمه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه : از دور مراقبش باش اونو نادان فرض نکن اجازه بده رشد کنه کیفشو ننداز رو دوش خودت نترس بچت نمیمیره همیشه بذار کیفشو خودش حمل کنه

شوهر : اونو دشمن ندون شماها لباس هستین برای همدیگه یعنی پشت و پناه همین اطاق خوابتو برای هیچ کسی حتی عزیزترینها نگو و از کسی نپرس

غذا : زودتر بذار و زیرشو کم کن هم نمیسوزه هم مغز پخت میشه و جا میافته

زیان : دندانها زندان زبان هستن نذار زبونت هرز بچرخه

دیگران : تقریبا همه را دوست داشته باش به عده کمی عشق بورز  به هیچ کسی اعتماد و خیانت نکن قاتل و دزد درست میشن اما خائن درست نمیشه از زندگیت حذفش کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مادرای عزیزمیدونم خییییلی بچه داری سخته مخصوصااگه بچه شلوغ باشه وشیطون.ولی تامیتونیدازمحبت لبریزش کنید،خواهش میکنم ازامروزشروع کنیدوبه خودتون بگیدامروزصبروتحمل خودم روبالامیبرم وباآرامش بابچم حرف میزنم مطمون باشیدنتیجه بهتری میگیرید،بچه هم کم کم یادمیگیره آرومتررفتارکنه،رفتاربچه هادقیقاهمون چیزیه که ازمادیدن ودارن تقلیدمیکنن.دل این فرشته های معصوم رونشکنیم.ازامروزقول بدیم آستانه صبرمون روبالاببریم وآخرشب به خودمون نمره بدیم.

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

مرحبا،چقدجامع ومفید🥰

به من توهین میکنی ؟ خودت جامع و مفیدی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وقتایی که عجله داریدوگشنتونه یه غذای فوری درست کنیدراحت وخوشمزس.

آرد،تخم مرغ،شیر،زردچوبه وفلفل وسبزی معطرخشک روباهم مخلوط کنیدوباهاش کوکو درست کنید،کوکوی ساده وفوری وخوشمزه روباگوجه وخیارشورنوش جان کنید.

من دیشب نون لواش روبرش های کوچیک زدم وتوتابه روغن ریختم ونونهاروگذاشتم داخلش وروش شکرریختم وسرخش کردم ووقتی سرخ شدروش کمی دارچین ریختم شوهرم وپسرم خیلی خوششون اومد

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰