2777
2789
عنوان

چطور به همسایه تذکر بدم 😩 کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 132 پست
دنبال بحثی شما انگارمن و دیگران به یه نسبت باید نگران درآوردن لج هم باشیم.و منم از کسی حساب نمیبرم.ح ...

خیلی از توانایی لجبازی خودت با طبقه بالا تعریف کردی

خب گفتم چهارتا مثال بزن

چرا ناراحت شدی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس میگی چرا😂مبل و صدای دو به دو از طبقه بالا میاد چون کف خونه اونا سقف خونه شماستدو به دو طبقه پ ...

چی میگی؟؟؟

از اول بگو هرچی شماها بگید پامو تو کفش خودم میکنم تا دو ساعت به خودمون زحمت تایپ ندیم

هرچی میگیم باز حرف خودشو میزنه! مرض داریم دروغ بگیم؟ بیا کاپ قهرمانی بدن بهت تو راست میگی اصلا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دنبال بحثی شما انگارمن و دیگران به یه نسبت باید نگران درآوردن لج هم باشیم.و منم از کسی حساب نمیبرم.ح ...

ولش کن بابا

به یکی توضیح بده ۴ کلمه حرفی ک میزنیو بپذیره وبفهمه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چی میگی؟؟؟از اول بگو هرچی شماها بگید پامو تو کفش خودم میکنم تا دو ساعت به خودمون زحمت تایپ ندیمهرچی ...

نمیگم دروغ میگی میگم داداش داری اشتباه میزنی

اون صدای مبل و صدای دوییدن از طبقه بالاتونه🤣

خیلی از توانایی لجبازی خودت با طبقه بالا تعریف کردیخب گفتم چهارتا مثال بزنچرا ناراحت شدی؟

ناراحت نشدم ولی از اینکه شما بر مسند قضاوت بشینی و من از رفتار خودم دفاعیه بدم خوشم نمیاد.

نه عزیز طرح مسئله کردم راه حل خواستم و به لج احتمالی شخصی هم باج نمیدم.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
نمیگم دروغ میگی میگم داداش داری اشتباه میزنیاون صدای مبل و صدای دوییدن از طبقه بالاتونه🤣

من داداش نیستم خانومم

نمیخوای قبول کنی نکن

این کف دست بیا مو بکن نداااره

ولش کن بابابه یکی توضیح بده ۴ کلمه حرفی ک میزنیو بپذیره وبفهمه

همون

بدم میاد از اینایی که بالا به پایین فاز افلاطون به سقراط میگیرن. هممون هم شانیم

چی میگی؟؟؟از اول بگو هرچی شماها بگید پامو تو کفش خودم میکنم تا دو ساعت به خودمون زحمت تایپ ندیمهرچی ...

تو خونه شما رو بهتر میفهمه شما خودت متوجه نیستی 😂

من داداش نیستم خانوممنمیخوای قبول کنی نکناین کف دست بیا مو بکن نداااره

همسایه پایینی تون رو سقف خونش مبل گذاشته لابد🤣

برعکس زندگی میکنن رو سقف میدون🤣

داداش اشتباه میزنی یه اصطلاح معروفه به این معنی نیست که پسری🤣🤣

خیلی منو میخندونی😆