2777
2789

حتما سالی یبار جوهر نمک بزن به همه جا  ب جز شیرالات

بدترین کثیفی رو پاک میکنه

زیر روشویی ک آب می‌ریخت دیواره جرم گرفته بود بارها همه مواد شوینده زدم وایتکس ولی یبار جوهر نمک شدم عالی بود با هیچی هم قاطی نکن

بعد از کارهات ب سینکت آب و سرکه بزن با پارچه پاک کن برق بیافته

ادویه کاری تو مرغ و قیمه عااااالیه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهین چیه تعریف کردنممنون واقعا مفید بود

دلم براش ضعف رفت خواسم لبای قشنگش بخندن چه بهتر که شما هم دیدی قربونت برم مفید فحشه به من دادی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

[QUOTE=380871753]توهین چیه تعریف کردن ممنون واقعا مفید آدم نمیونه بابعضیاچجوری رفتارکنه بخدا

تو هر جور رفتار کنی یه حرفی توشه 

پس حرف بقیه واست مهم نباشه جوری ک دوست داری رفتار کن و حرف بزن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

حتما سالی یبار جوهر نمک بزن به همه جا ب جز شیرالاتبدترین کثیفی رو پاک میکنهزیر روشویی ک آب می‌ریخت ...

جوهر نمک نباید مدت طولانی بمونه رو سطح وگرنه خراب میکنه اون سطح رو در حد دو دقیقه

و به شیرالات و سینک هم نزن که خراب میکنه

[QUOTE=380871753]توهین چیه تعریف کردن ممنون واقعا مفید آدم نمیونه بابعضیاچجوری رفتارکنه بخدا

قربونتون برم که دلاتون اینقدر پاک و زلاله و زود رنجین عزیزای دلم شوخی کردم خواسم جو تون عوض بشه صورتای قشنگتون لبخند بشینه روش صبح زیبا بر همه زیبا رویان قشنگم به خیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دلم براش ضعف رفت خواسم لبای قشنگش بخندن چه بهتر که شما هم دیدی قربونت برم مفید فحشه به من دادی ؟

خوب شوخی توی مجازی جور دیگه برداشت میشه 

باید یه استیکر خنده هم بزاری عزیزم

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

خوب شوخی توی مجازی جور دیگه برداشت میشه باید یه استیکر خنده هم بزاری عزیزم

شانس منه بدبخته که تبلتم استیکر داره میزنم میاد اما ارسال میزنم پاک میشه الان میزنم ببینم میشه یا نه اگه بود یعنی درسته اگه استیکر ندیدین یعنی خرابه  

شانس منه بدبخته که تبلتم استیکر داره میزنم میاد اما ارسال میزنم پاک میشه الان میزنم ببینم میشه یا نه ...

زدم اما ننشست

چندسالتونه خوشگلم؟

چقدر شما فهمیده ای که متوجه شدی من خوشگلم

۵۷ سالمه قربونت برم

منم با کامیوتر محل کارم میام اینجانمیشه استیکر گذاشت

عزیزم شما ماشاالله نازی تو نوشته هات  اثر میذاره و معلومه و دلگیر نمیشن

من ظاهرا ضمختم دلخور میشن