2777
2789
به من میگفت بمیری ارثت برسه به من بعد حرف میزد منکر میشد میگفت این دیوانست از خودش این حرفارو در میا ...

خوب کردی✌️✌️

یه سوال 

خودت هیچ کدوم از ویژگی های خودشیفتگی مادر رو به ارث نبردی ؟

ببخشید اینو میپرسم. فقط یه سواله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی✌️✌️یه سوال خودت هیچ کدوم از ویژگی های خودشیفتگی مادر رو به ارث نبردی ؟ببخشید اینو میپرسم. ف ...

من خیلی سال هست تحت نظر روانپزشک هستم 

بعد از نظر بعضی ها مغرور و افاده ای هستم ولی بستگی داره که چه شرایطی پیش اومده که اون رفتارارو نشون دادم 

بعد یه دفعه که دوستم یه خواسته زیادی ازم داشت که مثلا بیا با فلان شخص که ازت خیلی پایین تر هست ازدواج کن و منم قبول نمیکردم دوستم بهم گفت تو خودشیفته هستی و ...

منم اون موقع زیاد نمیشناختم اختلال شخصیت خودشیفته رو 

بعد رفتم به دکتر گفتم که دوستم بهم میگه تو خودشیفته ای گفت نه تو خودشیفته نیستی 

حالا این از یه نظر که دکتر گفت نیستی 

از یه نظر دیگه اینکه خب رفتارای مامانمو ندارم که به کسی حسادت کنم سرم به کار خودم هست و دوست ندارم زندگی کسی رو خراب کنم و از پیشرفت ادما خوشحال میشم و به چیزایی که دارم تو زندگی راضی ام 

خاله ام و مامانم خیلی اوضاعشون خرابه به خصوص الان که بالای هفتاد سال هستن خالم انقدر اوضاع حسادتش افتضاح هست که یه زن مشکل اخلاقی دار که دختر دوستش بود رو فرستاد تو زندگی یکی از خواهرزاده هاش و باعث شد طرف زنشو طلاق بده و میگفت حالا بیا این زن مشکل داره رو بگیر

من خیلی سال هست تحت نظر روانپزشک هستم بعد از نظر بعضی ها مغرور و افاده ای هستم ولی بستگی داره که چه ...

خب پس با این توضیحی که دادی خودشیفته نیستی خداروشکر 

سعی کن از خانواده مادری فاصله بگیری

اینطوری آسایش بیشتری داری 

خب پس با این توضیحی که دادی خودشیفته نیستی خداروشکر سعی کن از خانواده مادری فاصله بگیریاینطوری آسایش ...

اره سالها باهاشون قطع رابطه بودم 

خیلی اروم بودم 

نظر دکترم این بود که باید با ادمای سمی قطع رابطه کنی 

مامانمم از دکترم شاکی بود که داره سرگرمیشو میگیره 

با اینکه قطع رابطه هم بودم نمیدونی بازم چقدر دورادور اذیتم کرد و ابرومو برد و عصبیم میکرد

حالا نه فقط من که بابامم اذیت میکرد بابام ولی فکر کنم مهرطلب بود و یه سری شخصیت ها داشت که اینو میبخشید و حوصله بحث نداشت باهاش اینم خیلی سواستفاده میکرد

اره سالها باهاشون قطع رابطه بودم خیلی اروم بودم نظر دکترم این بود که باید با ادمای سمی قطع رابطه کنی ...

آره بابا اینجور آدما فقط آسیب میزنن و ذهن آدمو بهم میریزن 

باید تا جایی که میشه دور کنیم خودمون رو از این آدما

دقیقا خودشیفته ها به دنبال مهرطلب ها میگردن که هر طوری دلشون خواست ازش سواری بگیرن

خودخواه .فقط بفکر خودشه.مثلا پولدارباشه و تو نیاز به کمک داشته باشی کمکت نمیکنه .بی رحمه. سواستفاده گره.همش ازت طلبکاره.حتی موفقتر و پولدارتریا زندگی بهتر از تو داشته باشه بازم حسودی میکنه دوست نداره پیشرفت کنی ،زبون بازه و چاپلوس با زبونش خرت میکنه ازخودش بشدت تعریف میکنه خرت کنه 

بیشتر ادمای ظاهر بین و ظاهر پرست و سطحی نگر یا افراد بی زبون که نمیتونن حقشونو بگیرن و حقشونو بخوان تو دام خودشیفته ها میوفتن و خودشیفته ها از افراد ساده لوح باج میگیرن 

خودشیفته عین زالوعه ازت توجه میگیره محبت میگیره تعریف میگیره و... خودش هیچی بهت نمیده اعتماد بنفسش م ...

دقیقا خودشیفته ها عقده ایین 

۹۰ درصد خودشیفته ها مرد هستن و فق ۱۰ درصد زنای دنیا خودشیفته ان 

مردای خودشیفته بشدت خودخواهو حسودن 

یه سوال به ظاهر غیر مرتبط ولی در اصل مرتبط هم دارم مامانت چاقه یا لاغر؟

تو بیست سالگیش خیلی لاغر بوده 

ولی بعد زایمان هاش خیلی بدهیکل و بدقواره 

بعد جالبه به هیکل همه هم گیر میده و اظهارنظر میکنه 

خالمم که گفتم خودشیفته هست بلند بلند حسادت میکنه یعنی اصلا قیافش یهو بهم میریزه یه نفر با موقعیت خوب میبینه 

مثلا ما بچه بودیم یه نفرو میدید پشت ماشین مدل بالا میگفت تابوتت بشه خرج دوا درمون زن و بچت بشه 

بعد هیچ خانواده خاصی هم ندارن ولی توقع شوهرای پولدار و خوش قیافه داشتن 

تو بیست سالگیش خیلی لاغر بوده ولی بعد زایمان هاش خیلی بدهیکل و بدقواره بعد جالبه به هیکل همه هم گیر ...

چه قلب سیاه و تاریکی داره خاله تون 

کلا اینجور آدما غیر از خودشون چشم ندارن یه نفر از خودشون بهتر ببینن 

فکر میکنن خدای روی زمینن

خدا ازشون نگذره که اطرافیانشون رو انقدر عذاب میدن