2789
عنوان

😊 happy 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 88 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب امروز قرار بود بعد از دو هفته ببینمش اومد دنبالم. اولش با چندتا سوغاتی که برام اورده بود سورپرایزم کرد. دو تا کتاب که البته خودم خواسته بودم واسم گیر بیاره، یه شیشه زیتون شور که خیلیییی دوس دارم 😅😄😋😋و یه لاک خوشرنگ ایوروشه و یه رژلب بد رنگ لانکوم. رژ لبه انقد خارجکی بود کف کرده بودم فشاری بود باید بالاشو فشار میدادی تا باز می شد هی مثل دیوونه ها فشارش می دادم تا باز شه و می گفتم اووووو😅😂😂 خلاصه کلی خوشحال شدم و همون تو ماشین رژ و لاک رو زدم، با این که رنگ رژه به من نمیومد اما انقد با کیفیت بود که عشق کردم باهاش.

از قبل قرار بود بریم برگر بخوریم، ولی من سیر بودم و هی گفتم نریم. ولی اون اصرار می کرد که گشنمه و باید حتما بریم. ولی نزدیک که شدیم، حوالی یه رستوران دیگه، یهو گفت بریم این یکی من هوس غذای ایرانی و کباب و اینا کردم. حالا رستورانه هم یه رستوران خیلی شیک و بزرگ، تو طبقه اخر برج. هی از اون اصرار و از من انکار. تا اخرش قبول کردم بریم.

خلاصه رفتیم تو و، یه رستوران خیلی شیک بود که من والا تا حالا رستوران اینجوری نرفته بودم. خیلی رسمی طور و اینا. نشستیم و شاممون رو خوردیم. بعد وقتی خواست بگه صورت حسابو بیارن، هی زیاده از حد اشاره می کرد. منم با خودم فکر می کردم چه ضایع، اینجا رستوران آدم بزرگا و شیکاس، ما با تیپ ساده و دو تا کوله پشتی گنده اومدیم، محلمون نمیذارن. یهو تو شیشه ی روبروم دیدم گارسون داره با کیک که روش شمع24روشنه میاد سمت میز ما😍😍😍 اولش که دوزاریم نیفتاده بود، با خودم فکر می کردم عه یکی دیگه هم بیست و چهار ساله شده. بعد همزمان که کیک رو گذاشت رو میز ما، نوازنده پیانو هم شروع کرد به زدن آهنگ تولدت مبارک. دیگه اونجا بود که فهمیدم قضیه چیه و به شدت ذوق زده شدم. وای الانم که یادم میاد بی اختیار لبخند می زنم. خدایا شکرت هیچ وقت فکر نمی کردم دوباره خوشحال شم، اونم اینجوری.

اما این اخرش نبود. کیک رو که اوردن یه کم حرف زدیم، و من خیلی بدجنسم وای، گفتم کاش کادو هم بود. بعد یهو یه بسته گذاشت جلوم

از چند وقت پیش دوستش یه بار زنگ زده بود و گفت من یه کادو واسه فیلی گرفتم، از طرف خانواده داماد باید بهش بدی😁😁 تو راه رستوران که بودیم ازش پرسیدم کادوی ممد چی شد، گفت نمیدونم چیزی نگفت. منم گفتم حتما دوس دختر گرفته داده به اون

خلاصه بسته کادو رو گذاشت جلوم و گفت این کادوی ممد. با ذوق بازش کردم، بزرگم بود الحق، یه عروسک بافتنی خیلی ناز بود.

دوباره یه کم حرف زدیم و کیک خوردیم، یهو یه بسته ی دیگه گذاشت جلوم. کم مونده بود جیغ بزنم. یعنی انقد هیجان تو وجودم زیاد بود که حد نداشت، فقط به احترام جو شیک اون رستوران خودمو نگه داشته بودم و حفظ آبرو می کردم. این یکی بسته شکل کتاب بود. چی از این بهتر! اما دست که انداختم زیر کاغذ کادوش یه روکش پلاستیکی حس کردم، یعنی کتاب نبود. دیگه طاقت صبر نداشتم مثل وحشیا این یکی رو پاره کردم و دیدم یه دفتر خیلی خوشگل فانتزیه.

اما نه، بازم آخرش نبود. بعد یه کم حرف زدن و کیک خوردن، گفت دستاتو بده و چشماتو ببند. من گفتم از این لوسبازیا درنیاری بوسیدن و... زشته اینجا و منم خجالتیم و بدم میاد از این کارا و... ولی گفت نه دستتو بده. منم دستمو دادم و چشمامو بستم و... وای یه بسته دیگه گذاشتت تو دستم. دیگه داشتم سکته می کردم. این یکی شکل بسته دستبند بود

ولی فکر نمی کردم دستبند باشه تازگی بهم دستبند داده بود. خب حتما یه همچو چیزی بود. ولی بازش که کردم، رو صندلیم نمی تونستم بند شم. ساعت اصل سواچ بود. واااای من و این همه خوشبختی محاااااالههههه. خیلی خوشحال شدم خیلی. حالا جالبیش اینجا بود لحظه ای که تازه اومد دنبالم، دیدم ساعتم خوابه و بهش گفتم، اونم با نیشخند گفته بود میریم باتری میندازیم

خلاصه که انقققققد خوشحال و ذوق زده شدم که رو پام بند نیستم. موقع برگشتن به جای راه رفتن بپر بپر می کردم. خوشحالیم حد و نصاب نداره. دلم خواست با شما هم تقسیمش کنم❤️

انقدر با انرژی تعریف کردی منم ناخوداگاه دارم لبخند میزنم شبیه قلب شدم 😄ان شاالله همیشه به شادی و خوشی عزیزم خوشبخت باشید 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!