2777
2789
عنوان

پول عجب چیزیه لامصبببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونیکه میگه پول خوشبختی نمیاره روبه من نشون بدیدمیخوام بزنم لهش کنم تادفعه ای دیگه تز الکی نده 🧑‍⚖️

ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره 😁😀

بهتره بگیم فقط تنها پول به تنهایی خوشبختی نمیاره 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم بابام ماشینش نمی‌داد دستم بعدش شوهر کردم اونم نمی‌داد رفتم ماشین خریدم با درآمدم و حقوق خودم الا ...

من اگه میخوام ارشد بخونم فقط برای اینه بتونه رزومه جمع کنم برای دکترا اپلای کنم فول فاند بگیرم 

در طی دوران ارشد هم سعی میکنم یه کار پیدا کنم

به هیچکس نمیده ولی مریضی غم اتفاق های ناگوار بچه مریض ووووو پولدار و فقیر نمیشناسه

اره ولی من منظورم این بود اگر یه نفر پولداره از یه جای دیگه هم داره درد و رنج میکشه که شاید اون فرد فقیر اون درد رو نداره

می‌دونی چی بیشتر از همه منو میسوزونه اینکه برادرشوهرم رو هیچکس حتی کارگری نمی‌برد حالا که با سرمایه ...

چکار کنه بنده خدا تو این دوره که بیکاری ورونی بیداد میکنه

اره ولی من منظورم این بود اگر یه نفر پولداره از یه جای دیگه هم داره درد و رنج میکشه که شاید اون فرد ...

خیلی از پولدارها خیلی از درد ها و غم ها رو ندارن یه سری از درد ها و غم ها رو دارن که بینشون مشترک نیست درد و غم هاشون.... این تو آدم های فقیر و متوسط هم کاملا درسته درد  و هفم هایی دارن که کم ک زیاد داره و یکسان هم نیست متفاوته از همدیگه یکی بیشتر یکی کمتر 

من اصلا ازین حرف که پولداره هم خوشحال نیست و غم های دیگه ای داره خوشم نمیاد راستش 

من اگه میخوام ارشد بخونم فقط برای اینه بتونه رزومه جمع کنم برای دکترا اپلای کنم فول فاند بگیرم در طی ...

عزیز اپلای گرفتن خیلی سخته اونجوری سرکار اگه نری و اپلای هم نتونی بگیر بدتر افسرده میشی منو دوستم هر دو لیسانس گرفتیم من اومدم استخدام شدم الان کارمندم با لیسانس دوستم رفت ارشد برق قدرت تهران خوند اون بعد چهار سال تموم کرد من طی این مدت ازدواج کردم و خونه و ماشین و طلا همه چی با همسرم خریدم رفیقم که به کم راضی نبود هدفش مثل شما اپلای بود الان میگه افسرده شدم سنشم بالا رفته شده سی خاستگارم مثل قبل نداره بشین خوب فکر کن یه برنامه درست برا آینده بریز خیلی بلند پروازی نکن گلم انشالله بیشتر از این حسرت نخوری و موفق باشی 

خیلی از پولدارها خیلی از درد ها و غم ها رو ندارن یه سری از درد ها و غم ها رو دارن که بینشون مشترک نی ...

خب قرار به خوش اومدن یا بد اومدن نیست که عزیزم😂

یه حقیقته، واقعیته

هر قشری با هر سطح مالی یه سری غم و درد و رنج داره. چون ذات و وجود انسان با درد و رنج افریده شده فقط نوعش فرق میکنه.