2777
2789
عنوان

پول عجب چیزیه لامصبببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 88 پست
مطمئن باش اونی که پولدار هست هم از کمبود یه چیزی تو زندگی رنج میبرهخدا هیچوقت به یه نفر همه چیز رو ن ...

ما هی میگیم خدا میده خدا نمیده همون خدا گفته از تو حرکت از من برکت مگه تو زندگی آدم های فقیر و متوسط هم همون مشکلات نیست؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
یه سری دردا هست که بهترین خونه و ماشین رو داشتن، بهترین کافه های شهر رفتن، بهترین لباس ها رو پوشیدن، ...

من طی یه سال اخیر اتفاقای گوناگونی تو زندگیم افتاد 

و متاسفانه یا خوشبختانه این چیزی که شما میگی رو از نزدیک دیدم ، فهمیدن نباید زندگیمونو با کسی مقایسه کنیم ، حسرت بقیه رو نخوریم .ولی نمیشه 

بخدا نمیشه 

من یه جوونم ، پر از آرزو و نیاز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی 😪😪😪 همیشه اعتماد مطلق به آشنا مایه شکستهخدا کمکتون کنه کاش داده بودین طلا

می‌دونی چی بیشتر از همه منو میسوزونه اینکه برادرشوهرم رو هیچکس حتی کارگری نمی‌برد حالا که با سرمایه ما به نون و نوایی رسیده داره به خودمون فخر میفروشه و شوهرم ذره ای عزت نفس نداره رفته پیش همون حمالی

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
من طی یه سال اخیر اتفاقای گوناگونی تو زندگیم افتاد و متاسفانه یا خوشبختانه این چیزی که شما میگی رو ا ...

بهت حق میدم. همه انسانها گاهی تو زندگی خودشونو با افراد بالاتر از سطح شون مقایسه میکنن و حسرت میخورن و خب تا حدودی طبیعیه اگر تبدیل به عادت همیشگی نشه

منم بابام ماشینش نمی‌داد دستم بعدش شوهر کردم اونم نمی‌داد رفتم ماشین خریدم با درآمدم و حقوق خودم الان شوهرمو ماشینش فروخته باید بیاد از من ماشین بگیره دنیا اینجوری نمی‌مونه تو تلاش کن بری سرکار ارشد خواندن فایده نداره کار مهم تر بعد ارشد پول بیاد ماشین میخری 

نه لزوماخدا همه دردا یا همه نعمتها رو به یه نفر نمیده

به هیچکس نمیده ولی مریضی غم اتفاق های ناگوار بچه مریض ووووو پولدار و فقیر نمیشناسه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
میخوام fx بگیرم با همین fx همه دخترا میان سمتم

مگ کمبود توجه داری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

با یه بدبخت هم رفتم دیت ، تاکسی گرفت منو برد🫠 بعدش موقع خدافظی کارتشو در اورد گفت قابل نداره اونم واسه یه قهوه ۴۰ تومنی😂

حالا من به پولداره گفتم بزارید من سهممو پرداخت کنم گفت نه من دعوتت کردم

خداروشکر هم پولشو نگرفت وگرنه چهارو نیم باید میدادم😂