2777
2789
عنوان

پول عجب چیزیه لامصبببببببب

1669 بازدید | 88 پست

پول خیلییییییی خوبه خانما خیلیییییییی 

پول نباشه زندگی لنگه بخدا که لنگه 

این خرفایی کا میگن پول خوشبختی نمیاره ، سلامتی مهمه ، همششششششش چرت و پرتی بیش نیست 

پول باشه همههههه چی هست 

امشب با مادرم رفتیم یه مهمونی پدرم نمیتونست بیاد ، عیننننن اواره ها سوار ماشین اینو اون شدیم 

چند بار پیش اومده تا الان 

طوریم نبود بشه اسنپ یا آژانس گرفت 

بابامم ماشینشو دستم نمیده ، ماشینشن مدل بالا نیستا ،یه ۲۰۶ مدل ۹۲ 

باور کنید دست فرمونم خوبه ،  بار اول ازمون شهری قبول شدم ،روز آزمون افسری که ازم امتحان می‌گرفت بهم گفت راننده خوبی میشی ، مربیم همش ازم تعریف می‌کرد 

ولی حیففففففف تف تو اون گواهینامه ای که من گرفتم 

که نه بابام ماشینشو دستم میدا ، نه پول داره برام بخره 

توفففففففف .

۲۲سالمه 

من شهر خودم دانشجوی بومی هستم دانشگاه دولتی ،

ترم ۶ژنتیک هستم 

خدا به سر شاهدهههههه همههههه دوستای بومیم ماشین دارن غیر من ، باهم از در دانشگاه میایم بیرون همشون سوار ماشنیاشون میشن میرن من یا پیاده میرم یا با اتوبوس 

کلی برنامه برا آیندم دارم ، دوست دارم ارشد اینجا بخونم ، برا دکترا اپلای کنم ، از بچگی عاااشق درس خوندن بودم ولی حیفففففف 

ایکاش نمیخوندم.  میرفتم دنبال پول دراوردن 

یواش یواش دارم یه این نتیجه میرسم دیگه لیسانسم گرفتم یا برم دنبال پول درآوردن یا یه شوهر پولدار کنم ، ول کنم درسو 

توف تو درس ،توففففففففففففففف 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین راه میدونی چیه شوهر پولدار صاف میفتی تو ظرف عسل

وگرنه باید کار کنی مثه چی بعد با وامو قرض بتونی ی ماشین بخری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
شوهر پولدارم زن خیلی خوشگل و خوش اندام میخواد

پول هر زنیو خوشگل میکنه

زن زشت بده پولم بده هلو تحویل بگیر

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید