2777
2789
عنوان

پول عجب چیزیه لامصبببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 88 پست
عزیز اپلای گرفتن خیلی سخته اونجوری سرکار اگه نری و اپلای هم نتونی بگیر بدتر افسرده میشی منو دوستم هر ...

میدونم گلم 

من که نگفتم آسونه 

فعلا ۲۲سالمه ، 

تا ارشد بخونم و تموم بشه میشم ۲۵ 

اگه دیدم فوقص نتونستم اپلای کنم ، همینجا یه کار پیدا مکینم و ازدواج 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو جرات برداشتن ماشین باباتم نداری مشکل اینه صبح خیلی زود مثلا چهار صبح یواشکی ماشین بردار برو ...

من آدمی نیستم منت و غر زدن رو تحمل کنم ورم اجازه نمیده 

یکی دوبار بهش گفتم ماشنیتو بده برم فلان جا گقت نه 

دیگه رو نزدم بهش

پول از همه چيز توي اين دنيا مهمترهحالا سلامت باشي يا نباشي بازم بهتره پولدار باشي

والا

اینقده آدم هست پولداره و اخلاق نداره ولی در مقابلش اینقده آدم هم هست پولداره و اخلاق داره و اینقده آدم هست پولدار نیست و بداخلاقم هست و اینقده آدم هست که پولدار نیست خوش اخلاقم هست یا مثلا اینقده پولدار هست درد داره مریضی داره در مقابل اینقده پولدار سالمم هست ولی همونقدر آدم مریض که پولدار نیست و نمیتونه دنبال دوا درمون هم بره هست....

فقط یک چیزی هست که من خیلی خیلی خیلی قبولش دارم حضرت علی گفته هر کسی رو تو دو موقعیت به خوبی میشه شناخت یکی قدرت یکی ثروت حرفش باید با طلا نوشت خدا وکیلی هر کسی جنبه قدرت و ثروت رو نداره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
وقتی پول دانشه باشی و یه مریصی هم داشته باشی ، خیالت راحته که از لحاط مالی هررررر مشکلی باشه میتونی ...

نه عزیزم اینو نگو مهمترین چیز تو دنیا سلامتیه،من آدم پولدار دیدم دور از جونت مریضی گرفته ک نتوانسته ی قطره اب و قورت بده،من نمیگم پول مهم نیست ولی اینطور با قاطعیت نگو،از من ب تو نصیحت خوشبختی و ب وجود هیچ موجود زنده ای گره نزن،دنبال مرد پولدار نباش ک خوشبختت کنه،فقط تلاش کن ک خودت ب همه چی برسی و بعد ی آدم ک انسان باشه بعد پولدار در حد خودت ازدواج کن

والااینقده آدم هست پولداره و اخلاق نداره ولی در مقابلش اینقده آدم هم هست پولداره و اخلاق داره و اینق ...

درست كفته ولي بازم پولدارِ بي جنبه بهتر از گداي بي جنبه است😂😂

شوهرم هميشه ميگفت آدم گوهم ميخاد بخوره بايد گوه آدماي پلوخور رو بخوره😂😂😂😂😂

خب قرار به خوش اومدن یا بد اومدن نیست که عزیزم😂یه حقیقته، واقعیتههر قشری با هر سطح مالی یه سری غم و ...

پس نگید اااا فکر نکن پولداره هم دردهایی داره که اون فقیه نداره مسلما اون پولداره یه دردهایی داره که بعضی از فقیر ها هم همون درد رو دارن ولی دلیل نداره بقیه پولدارها و فقیرها هم همون درد رو داشته باشن پس خوش اومدن و خوشنیومدن نیست کلا این حرف از پایه و اساس اشتباهه

درست كفته ولي بازم پولدارِ بي جنبه بهتر از گداي بي جنبه است😂😂شوهرم هميشه ميگفت آدم گوهم ميخاد بخور ...

کلا آدم بی جنبه تحملش سخته ولی همون که پول نداره و خوبه یهو دیدی پولدار شد عوض شد.... یا قدرت گرفت عوض شد....

مصداق معتبر این مثل که گدا معتبر نشه 

اره . قیافم زشته .

ب خودت برسی اوکی میشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

نع بابا اخلاقم داغونه. فحش میدم . دختره حداقل به خاطر ماشین گول میخوره .

تهش چی

یروز خرمال میشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿