2777
2789
عنوان

پول عجب چیزیه لامصبببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 88 پست

تورو خدا برای آرامشم دعا کنید

شوهرم چهار سال پیش 150میلیون پول رو با کارگری جمع کرده بود داد به داداشش شریک بشه توی یه کاری داداشش سرش کلاه گذاشت و شریکش نکرد اون 150 میلیون هم طی دو سال خورد خورد پس داد شوهرم رفته پیش همون داداشش کارگری می‌کنه!!!!

این درد داره منو می‌کشه😔

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگل هستم یکم اضافه وزن دارم انشالله درستش میکنم

الهی با کسی باشی که تو زندگی نذاره آب تو دلت تکون بخوره و همیشه درکت کنه 

عزیزم آدم هایی که تو راحتی مطلق هستن تلاشی برای بهبود شرایطشون نمیکنند 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چیو کار درستی میکنم

ول کردن درس و ازدواج یا کار 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

بزار یه چیزی بگم من با یه ادم خیلی پولدار رفتم دیت و فهمیدم که چقدر پول خوبه😂 رستورانی که منو برد ، غذایی که جلوم گذاشتن ، رفتاری که ادمای دور و بر ما داشتن اصلا یه دنیا دیگه بود😂😂 انقدر حرص خوردم و حسودی کردم ، زدم بلاکش کردم😂

تورو خدا برای آرامشم دعا کنیدشوهرم چهار سال پیش 150میلیون پول رو با کارگری جمع کرده بود داد به داداش ...

الهی 😪😪😪 همیشه اعتماد مطلق به آشنا مایه شکسته

خدا کمکتون کنه کاش داده بودین طلا 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
الهی با کسی باشی که تو زندگی نذاره آب تو دلت تکون بخوره و همیشه درکت کنه عزیزم آدم هایی که تو راحتی ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

اونا برای چیشونه اصن تلاش کنن 

وقتی یه چیزی حاصر و آماده هست

یه سری دردا هست که بهترین خونه و ماشین رو داشتن، بهترین کافه های شهر رفتن، بهترین لباس ها رو پوشیدن، بهترین سفرهای گرون رو رفتن، بهترین تراپیست ها هم از درمانش ناتوان ان

شاید حرفم رو متوجه نشی ولی اینو واقعا از زبون یه ادم پولدار شنیدم و دیدم که چه غم عمیقی رو تحمل میکرده

میشه

اگه منظورت یه هیکل مصنوعی مثل کیم کارداشیانه که یه جاش قلمبه اس یه جاش نیس انگار اندامش فوتوشاپه اره میشه ولی اون اندام که زیبایی طبیعی داره نیاز به ژنتیک هم داره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه