2777
2789
عنوان

پول عجب چیزیه لامصبببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 88 پست
پول هر زنیو خوشگل میکنهزن زشت بده پولم بده هلو تحویل بگیر

خب پولدار زن خوشگله نچرال میخواد وگرنه به قول شما هر زنیو نمیخواد که 😂

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

[QUOTE=380828622]خوشگل هستم  یکم اضافه وزن دارم انشالله درستش میکنم[/QU

پول خیلی خیلی مهمه ولی اگه فقط یه جای بدنت درد بگیره حاضر میشی هرچی داری بدی فقط سلامت باشی پس پولو با سلامتی هیچ وقت مقایسه نکن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=380828622]خوشگل هستم یکم اضافه وزن دارم انشالله درستش میکنم[/QUپول خیلی خیلی مهمه ولی اگه فق ...

وقتی پول دانشه باشی و یه مریصی هم داشته باشی ، خیالت راحته که از لحاط مالی هررررر مشکلی باشه میتونی از سر راه برداری 

ولی مریص باشی و مول نداشته باشی خییلیییی درده

وقتی پول دانشه باشی و یه مریصی هم داشته باشی ، خیالت راحته که از لحاط مالی هررررر مشکلی باشه میتونی ...

درست ولی اگه از پولت لذت نبری چه فایده همشو بریزی تو جیب این دکترا

پول خوب اگه برات آرامش بیاره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
[QUOTE=380828622]خوشگل هستم یکم اضافه وزن دارم انشالله درستش میکنم[/QUپول خیلی خیلی مهمه ولی اگه فق ...

حرف شما درسته ولی پول نباشه سلامتی هم نیست از لحاظ غذا و منابع تغذیه

مثلا اگه پول باشه کسی تو الودگی هوا زندگی نمیکنه میره یه کشور دیگه که هواش بهتره منابع غذاییش سالم ترن ،اگه مریض شی دکترای خوب بالای ۳۰۰ میلیون عمل هاشونه . خود پول سلامتی میاره