2777
2789
عنوان

کراشم

203 بازدید | 40 پست

سلام

ی مدت تو اینستا چت میکردیم به ی دلیلی ک ب مادرش ربط داشت گفتم دیگه چت نکنیم گفت چرا گفتم نمیتونم بگم گفت نه بگو نمیشه ی چیزی بگی همینجوری که بگو ببینم داستان چیه اگه منطقی باشه آره چرا که نه من نمیخوام اذیت شی دلیلشو ک گفتم گفت والا من نمیدونم که چرا و خبری نداشتم اصلا ک مادرم اینطوری گفته(مادرش ی حرفی زده بود)و در ادامه گفت میسپاریم ب زمان ایشالله همه چی حل میشه و چطور پیش میره دنیا

منظورش چی بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکش بیرون از کراش بازی. عاقبت نداره

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یعنی زمان‌هر چی بیشتر بگذره و عقلت رشد کنه متوجه اشتباهت میشی . با گذر زمان چه اتقاقی میوفته ؟ عقل کامل میشه . واقعیت رو میفهمی . میخواسته بگه الان داری تصمیم اشتباهی میگیری بعدا میفهمی نباید این کارو میکردی . 

تصمیم اشتباهی که گرفتی و گفتی دیگه چت نکنیم . البته ما که ماجرا رو نمیدونیم و نمیتونیم بگیم تصمیمت ا ...

آخه بخاطر مریضیم مادرش نمیخواد پسرش منو انتخاب کنه

منم کنار کشیدم 

دوسش دارم

الکی یمدت فکرت درگیر میشه تهشم هیچی نیس نکن دختر من زخم خورده این راهم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️