ی مدت تو اینستا چت میکردیم به ی دلیلی ک ب مادرش ربط داشت گفتم دیگه چت نکنیم گفت چرا گفتم نمیتونم بگم گفت نه بگو نمیشه ی چیزی بگی همینجوری که بگو ببینم داستان چیه اگه منطقی باشه آره چرا که نه من نمیخوام اذیت شی دلیلشو ک گفتم گفت والا من نمیدونم که چرا و خبری نداشتم اصلا ک مادرم اینطوری گفته(مادرش ی حرفی زده بود)و در ادامه گفت میسپاریم ب زمان ایشالله همه چی حل میشه و چطور پیش میره دنیا
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
یعنی زمانهر چی بیشتر بگذره و عقلت رشد کنه متوجه اشتباهت میشی . با گذر زمان چه اتقاقی میوفته ؟ عقل کامل میشه . واقعیت رو میفهمی . میخواسته بگه الان داری تصمیم اشتباهی میگیری بعدا میفهمی نباید این کارو میکردی .
تصمیم اشتباهی که گرفتی و گفتی دیگه چت نکنیم . البته ما که ماجرا رو نمیدونیم و نمیتونیم بگیم تصمیمت اشتباه بوده یا درست . ولی از نظر کراشت تصمیم اشتباهی گرفتی .
الکی یمدت فکرت درگیر میشه تهشم هیچی نیس نکن دختر من زخم خورده این راهم
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️