2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم شد رفت😔

خب من الان نفهمیدم کراشت فهمید ک داستان دقیقا چی بوده و مادرش درباره چی مخالفت کرده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
این چرت و پرتا چیه. نتونم مادر بشم چیه. عزیزم همکار خاهرم نزدیک ازدواجش ام اس گرفت. پسره هم مشکلی ند ...

چرت و پرت نیست واقعیته

من ک نمیتونم از واقعیت فرار کنم

من ام اس شدیده زده قلبمو درگیر کرده 

خود دکتر گفت ازدواج کنی نمیتونی مادر شی

منم نمیخوام ن خودم نه اون اذیت بشیممادرش حق داره نگران آینده ی پسرش باشهمن شاید حتی نتونم مادر شمولی ...

باز هم تصمیم گیرنده پسرشه . اولا که گفتی شاید . به خاطر یه شاید خودتم نباید نا امید بشی . از کجا میدونی اینقدر دکستت نداشته باشه که باز هم بخواد باهات ازدواج کنه . یه آدم عاشق به خاطر این مورد قید عشقشو نمیزنه . 

چرت و پرت نیست واقعیتهمن ک نمیتونم از واقعیت فرار کنممن ام اس شدیده زده قلبمو درگیر کرده خود دکتر گف ...

عزیزم الان مادر شدن هزار تا راه داره. تو میتونی از تخمک خودت استفاده کنی و اسپرم شوهر و داخل رحم اجاره ای بچه رشد کنه. هر چی یه دکتر گفت باور نکن یکم تحقیق کن. تو نهایت برای بچه ب روش های کمک باروری نیاز داری. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
عزیزم الان مادر شدن هزار تا راه داره. تو میتونی از تخمک خودت استفاده کنی و اسپرم شوهر و داخل رحم اجا ...

عزیزم گفتن آسونه خوب خانواده اش نمیخوان منو دیگه😔

والا مث آدمم جواب نداده.‌هم خواسته ناراحت نشی هم نگفته ک مثلا من درستش میکنم. ببین الان مهمتر از مساله بیماری تو این هست ک ایا اصلا اون پسر ب تو علاقه ای داره یا ن. گرم گرفتن و کرم ریختن پسرا لزوما معنیش علاقه نیست عزیزم. برا همین گفتم کراش نزن. چون خودم کشیدم این داستانو. توجه دیدک محبت دیدم نگاه‌های خیره دیدم ولی حتی دوسم نداشت. شاید کراشت حس متقابل نداره. شاید ب شکل یه دوست معمولی ب تو نگاه میکنه. بنظرم دیگ باهاش صحبت نکن و دوری کن. اگ بخاد خودش میاد جلو

اگرم نخاست فک نکن بخاطر بیماریه حتما، ن والا ممکنه بدون اونم نظرش همین بوده باشه. و فدای سرت عزیزم مهم نیست. بهترش میاد

عزیزم گفتن آسونه خوب خانواده اش نمیخوان منو دیگه😔

فدا سرت 

اگ اون پسر تورو بخاد خانوادشم راضی میکنه اگرم نخاد ب جهنم.

بعدم من منظورم ب نخاستن اونا نبود گور پدرشون. منظورم این بود تو میتونی در کل مادر بشی و ازین ناامیدنشو. دو روز دیگ خاستگار اومد نرو صاف بگو من مادر نمیشم بگو احتمالا برای مادر شدن نیاز ب روش های کمکی دارم.