2821
2789
عنوان

دخترداییمم🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 79 پست
خب اون پیجش خواسته همکلاسیاش باشن ایرادش چیه

نیستن همکلاسی هاش پسرای فامیل خودمون و کل فامیل مادرشو داره

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم خانواده مادریش با پسزای فامیل رو نگه داشته🤧🤣

ایبابا.عجبا.چیزی میشه بهش گفت پس😂😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

والا من اهل غیبت کردن هستم ولی به شرط اینکه پایه باشی کل شهر هم رات میبرمر

🤣🤲🏻خودمم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اسی جان یکی از دوستان اون بالاتر گفت واقعا من به چشم خودم از اقوام که اسکرین شات میگیرن بعدم میگن لباس اینجور بود اونجور بود دیگه همین شده بعضیا میترسن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ببخشیدا همینکارارو میکنین اونم اینجوری کرده دیگ چیکارش دارین

مگه چیکار کردیم عزیزم؟ بخدا من همبن الانم بهش یه کلمه نگفتم 

فقط اینجا تاپیک زدم همین

خواسته شما فضولا ناراحت نشید که رفته یه پیج جدا زده وگرنه قطعا شما هم براش مهم نیستید مخصوصا تونیم س ...

این چه طرز صحبت کردنه

عصبانیتی که از فامیلای فضول خودت داری رو چرا سر این خالی میکنی بابا

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

اسی جان یکی از دوستان اون بالاتر گفت واقعا من به چشم خودم از اقوام که اسکرین شات میگیرن بعدم میگن لب ...

خانواده ما اینجوری نیست … مذهبی نیستیم عزیزم کسی راجب لباس حرفی نمیزنه 

مگه چیکار کردیم عزیزم؟ بخدا من همبن الانم بهش یه کلمه نگفتم فقط اینجا تاپیک زدم همین

بیخیالش شو ولش کن مثلا میخاد بگه پیش دوستاش اوکیه 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘