2777
2789
عنوان

دخترداییمم🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 79 پست
خب اون پیجش خواسته همکلاسیاش باشن ایرادش چیه

نیستن همکلاسی هاش پسرای فامیل خودمون و کل فامیل مادرشو داره

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم خانواده مادریش با پسزای فامیل رو نگه داشته🤧🤣

ایبابا.عجبا.چیزی میشه بهش گفت پس😂😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

والا من اهل غیبت کردن هستم ولی به شرط اینکه پایه باشی کل شهر هم رات میبرمر

🤣🤲🏻خودمم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اسی جان یکی از دوستان اون بالاتر گفت واقعا من به چشم خودم از اقوام که اسکرین شات میگیرن بعدم میگن لباس اینجور بود اونجور بود دیگه همین شده بعضیا میترسن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ببخشیدا همینکارارو میکنین اونم اینجوری کرده دیگ چیکارش دارین

مگه چیکار کردیم عزیزم؟ بخدا من همبن الانم بهش یه کلمه نگفتم 

فقط اینجا تاپیک زدم همین

خواسته شما فضولا ناراحت نشید که رفته یه پیج جدا زده وگرنه قطعا شما هم براش مهم نیستید مخصوصا تونیم س ...

این چه طرز صحبت کردنه

عصبانیتی که از فامیلای فضول خودت داری رو چرا سر این خالی میکنی بابا

اسی جان یکی از دوستان اون بالاتر گفت واقعا من به چشم خودم از اقوام که اسکرین شات میگیرن بعدم میگن لب ...

خانواده ما اینجوری نیست … مذهبی نیستیم عزیزم کسی راجب لباس حرفی نمیزنه 

مگه چیکار کردیم عزیزم؟ بخدا من همبن الانم بهش یه کلمه نگفتم فقط اینجا تاپیک زدم همین

بیخیالش شو ولش کن مثلا میخاد بگه پیش دوستاش اوکیه 

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍