2821
2789
عنوان

دخترداییمم🤮🤮

1594 بازدید | 79 پست

دیدیم همه فامیل رو از پیجش انداخته بیرون 😐( ریمو کرده) 

بعد من که نپرسیدم ولی دخترداییه دیگم ازش پرسید گفت این پیجم فقط همکلاسی های دانشگاهم توشن😐🤣🤣 بعد یه پیج زده  همه مارو فالو کرد عکس پروفایل پیجه با شال پست و استوریم نمیزاره 

ولی تو پیج بچهای دانشگاهشون به قول خودش، عکس پروفایلش خط سینش معلومه!  ۱۸ تا پست داره 🤧 چقد ملت جو زده میشنننن لامصبببب ما اصلا مذهبی نیستیم حرفیم نمیزنیم نمیدونم چش بود 

من این پیج شالی شو هم انفالو و ریمو کردم فضولک😕

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواسته اونجا فقط پیج دوستانه باشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

به خودش مربوطه دوس نداشته شما تو اون پیجش باشین

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بگو ما رو دور ننداز لختت همچین جذابیتی نداره ولا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

هووف. تازه به دوران رسیده 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

به خودش مربوطه دوس نداشته شما تو اون پیجش باشین

خب برام مهم نیست 

پیج شالیش برا کجامه🤧

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ولی به نظر من کار بدی نکرده هرکسی حریم خودشو با دیگران مشخص میکنه همین الان خود شما میگی عکسی میزاره که چاک سینش مشخصه

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
فضول تویی ها ن اون خخخ

من نه ازش پرسیدم چرا بیرون کرده نه هیچ 

خودش خواسته پیج اصلیشو نداشته باشیم  نبینیم عکس هاشو ولی اون بتونه عکسای مارو ببینه🤧🤣