2821
2789
عنوان

دخترداییمم🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 79 پست
خب برام مهم نیست پیج شالیش برا کجامه🤧

معلومه برات مهم نیس😂

خب پیج شالیشم که ریمو کردی

واسه همینه فک و فامین فالو نمیکنم😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ولی به نظر من کار بدی نکرده هرکسی حریم خودشو با دیگران مشخص میکنه همین الان خود شما میگی عکسی میزاره ...

عزیزم خودمم تو پیجم عکس با لباس باز دارم…من دارم میگم دیگه شال چیه سرش میکنه ریکوست میده مگه ما خریم؟؟ 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای میخونه

دانشگاه ازاد بدون کنکور رفت 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ماام اصلا فامیل فالو نداریم منو شوهرم

فامیل های مادریش با پسر یه دایی دیگم رو نگه داشته این 

خب احتمالا همین فوضول بازیتون و دیده این کار و کرده حق داره حریم شخصیشه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اگه برات مهم نبود تاپیک نمیزدی ۱۵ خط تایپ کنیدقیقا بخاطر فامیلای فضول اینکارو کرده

حالا شما میخوای باور کن میخوای نکن من تاحالا یک کلمه هم راجبش نه نظر دادم نه چیزی گفتم 

تاپیکمم حرصم درومد که میخواد عکسای مارو ببینه ولی خودش و نبینیم 🤣🤲🏻