2777
2789
عنوان

دخترداییمم🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 79 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اون پیجش خواسته همکلاسیاش باشن ایرادش چیه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مشخصه از این ادمای فضولید خواسته پیجش جدا باشه

چتونه بابا… میگم تاحالا یکبار هم من راجب هیچیش نظر ندادم خودمم عکس زیاد میزارم! بیچاره فامیل هامون هیچی نمیگن

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خب ببین اصل کارش اینکه خواسته پیج فامیلیشو پیج دوستانشو جدا کنه بد نیس.روشش بد بوده.مثلا میتونست شمارو بزار تو همون پیج بمونین دوستاشو انفالو میکرد.و با پیج جدیدش دوستاشو دنبال میکرد که ملت سوال پیچش نمیکردن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

تخمه هم خواستی بگیر بیام بساط غیبت راه بندازی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خب ببین اصل کارش اینکه خواسته پیج فامیلیشو پیج دوستانشو جدا کنه بد نیس.روشش بد بوده.مثلا میتونست شما ...

نه عزیزم خانواده مادریش با پسزای فامیل رو نگه داشته🤧🤣

ببخشیدا همینکارارو میکنین اونم اینجوری کرده دیگ چیکارش دارین

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

حالا شما میخوای باور کن میخوای نکن من تاحالا یک کلمه هم راجبش نه نظر دادم نه چیزی گفتم تاپیکمم حرصم ...

خواسته شما فضولا ناراحت نشید که رفته یه پیج جدا زده وگرنه قطعا شما هم براش مهم نیستید مخصوصا تو

نیم ساعته داری باربرا بحث میکنی که اره شال پوشیده ولی چاک سینش تو اون پیجش معلومه وای ۱۸ تا پست گذاشته و .. بعد میگی برام مهم نیست و تاحالا درموردش نظر ندادم؟😂مشخصه از تو یه برتری داره که مشغول حسادتی