2821
2789
عنوان

دخترداییمم🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 79 پست

جزای فامیل 🤣🤣

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ببین عزیز من وقتی همرو ریمو کرده جز اونا قطعا اینجوریه

چه ربطی داره؟ 

من به چشم دیدم برای خودم اتفاق افتاده من اصلا نه عکس میزارم نه استوری نه هیچی اسکرین از پسر هایی که فالو کرده بودم یکی از فامیل هام گرفته بود توی گوشیش در صورتی که پیج بلاگری بودن منم بعد از دیدن فضولی شون انداختم بیرون ولی بعضی دیگه فضول نبودن ننداختم..  چه ربطی به تیک و تاک داره؟ کاش این اسی و همه یاد بگیرن زندگی شخصی خودشه گوشی خودشه پیج خودشه به هیچ کس هیچ‌ارتباطی نداره و فالو کردن کسی نشونه تیک زدن باهاش نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید اون فضول نیست..!

اخه همه پسرای فامیل فضول نیستن؟😁 

مثلا مامان من بجز اینکه قربون صدقش بره مگه چی میگفت بهش که فضول بود ؟☺️ 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اینجورافرادتازه به دوران رسیده ن آخه کی عاشق پشماشه اونوببینه آخه شماهم ی چیزیادگرفتین فقط هرجابه نف ...

والا من نه تو کار کسی دخالت میکنم نه نظر میدم اسی هم معلومه حرس خورده سه ساعته تایپ کرده

دلش نخواسته اسی و فامیلاش تو پیجش باشن باید ازشون اجازه بگیره؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

والا من نه تو کار کسی دخالت میکنم نه نظر میدم اسی هم معلومه حرس خورده سه ساعته تایپ کردهدلش نخواسته ...

معلومه که حرص میخورم .. دلش نمیخواد هم عیب نداره ریمو کنه 

پیج جدا چیه میزنه؟ 😚

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اخه همه پسرای فامیل فضول نیستن؟😁 مثلا مامان من بجز اینکه قربون صدقش بره مگه چی میگفت بهش که فضول بو ...

عزیزم شاید خواسته فقط مال دوستاش باشه بیخیالش شو بخدا فکر کردن به این چیزا مغزتو خسته میکنه 

اینکارو کرده دیگه چیکارش داری خب. پیج خودشه

معلومه که حرص میخورم .. دلش نمیخواد هم عیب نداره ریمو کنه پیج جدا چیه میزنه؟ 😚

میخواسته ناراحت نشین

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

والا من نه تو کار کسی دخالت میکنم نه نظر میدم اسی هم معلومه حرس خورده سه ساعته تایپ کردهدلش نخواسته ...

حرص خورده البته 

ولی شما بیشتر داری حرص میخوری

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

عزیزم شاید خواسته فقط مال دوستاش باشه بیخیالش شو بخدا فکر کردن به این چیزا مغزتو خسته میکنه اینکارو ...

منم حرفی ندارم فقط پیج جداگانه جهت فضولی نزنه بیاد ریکوست بده 

خانواده ما اینجوری نیست … مذهبی نیستیم عزیزم کسی راجب لباس حرفی نمیزنه

ما هم مذهبی نیستیم اکثر هم پیچشون بازه ولی واقعا این حرکتو زیاد دیدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
حرص خورده البته ولی شما بیشتر داری حرص میخوری

من حرف حق میزنم حرس نمیخورم

پیج شالی😂😂😂😂

😂😂😂😂

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام