2777
2789
عنوان

کبودی لب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 102 پست
بمیرم واقعا تو ۲۲ سالگی اینا رو تجربه کردن سخته

اره پیر شدم تو جوانی 

تقصیر خودم بود ک اینو انتخاب کردم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من بخاطر آبرو و اینجور چرتو پرتا نیست که طلاق نمیگیرم اولش بخاطر بچمه چون قسم خوردم تا زمانیکه بزرگ ...

خوب دیگه همینکه به فکر اینی بزرگ شدی طلاق بگیری خودشه روزنه امیده یه پس اندازی چیزی جمع کن خودت برو از الان جای سرکار هیچ وقت واسه طلاق رو خانواده  حساب نکن  اخلاقش خوبه محبت و اینجور چیزا حالیشه ؟؟؟ ولی اینکه هنوز دوستش داری عجیبه برامن ....آخه خیلی زجر میکشی این مدلی ۴۰ ساله بشی کل موهات سفید میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکستو میدی یه لحظه ببینیمت ظاهرتو می‌خوام بدونم چه جوریه که شوهرت اینجوری رفتار می‌کنه اگه دوست ندا ...

تو فقط به این فکر کن که به شکیرا هم تو این دنیا خیانت شده!!!!

شوهرش ممکنه بیاد شوهر استاتر رو هم بکشهما توی همسایه های مامانبزرکم داشتیم این مورد رو

اره به شوهرش به صورت غیر مستقیم توی اینستا گفتم حواست به زنت باشه و واتس آپش رو چک کن به شوهرش گفتم به زنه هم زنگ زدم توپیدم بهش گفتم اگر حس کنم باز پاتو کردی توی کفش شوهرم آبروتو میبرم

تو فقط به این فکر کن که به شکیرا هم تو این دنیا خیانت شده!!!!

چه دنیا نامرد شده واقعا به هیچکس نمیشه اعتماد کرد من که از همه مردا بیزارم توی سرکارمون همه مردای متاهل به زنا پیشنهاد دادن ینی همشونا همشون

چرا حسابدار رو عوض نمیکنه؟اینکه الان کنترل بوده احتمالش بالاس ولی اگه همدیگه رو همش ببینن احتمال این ...

چکار کنم هر روز میگم از این کار بیا بیرون اخه مدیرعاملشون کس دیگه اس😞اون باید حسابدار رو عوض کنه

شوهر منم موقع رابطه لب گرفتن و.... اینارو نمیزاره انجام بدم شوهر منم خیانتکاره 💔 هزار بار بهم خیانت ...

چقدر حرفات درد داشت چقدر تو منی😞😞😞حالم خیلی بده دخترم سه سالشه و اون خانمی که باهاش بهم خیانت شد خیلی زشت بود واقعا از من خیلی سطحش پایین تر بود