2777
2789
عنوان

کبودی لب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 102 پست

آخه دختر میگی لبش کبوده ،ورم داره پاره شده 

فرض کن حرف شما راست باشه،مگه طرف خون اشامه 😤 اینطوری زده لب شوهرتو نا کار کرده

بیخیال تو رو خدا ، مثل من نباش ،من زندگیمو نابود کردم😤😞 میفهمم حالتو ،الان همه ی پازلا رو میچینی کنار هم انقد دقیق در میاد که میگی خیانت کرده 

نکن عزیز

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=380706292]آخه دختر میگی لبش کبوده ،ورم داره پاره شده  فرض کن حرف شما راست باشه،مگه طرف خون اشامه 😤 اینط ...[/QUOTEشوهر من میگه زندگیتو با این فکرای چرت نابود نکن اخر زندگی رو به همگی زهر میکنی بچه مون چه گناهی کرده😞این توی آینده کلی خجالت زده میشه و آسیب میبینه😞و من فقط دعا میکنم زودتری سرکارش عوض بشه و اون کثافت عوضی حذف بشه و پاک بشه از تاریخچه زندگی مون

واقعا فاز مردایی که سرد مزاجن یا مشکلات انزال دارن 

و خلاصه‌ تو رضایت زن خودشون موندن و بعد میرن هرز میپرن رو نمیفهمم،آقا احیانا قرصاتو عوضی میخوری؟

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
[QUOTE=380706292]آخه دختر میگی لبش کبوده ،ورم داره پاره شده فرض کن حرف شما راست باشه،مگه طرف خون اش ...

شوهر منم دقیقا حرفهای شوهر شمارو میگیره

من چون قبلاً بهم خیانت کرده ،هیچ جوره بهش اطمینان ندارم ،هر روز بچه تو خونمون ،ابه های قرآنی دست کشیده قسم خورده ولی باورش ندارم 

اونا شاید خطا کنن ،ولی ما چون همش تو ذهنمون بهش فکر میکنیم خودمونو درگیر کردیم ،ولی اشتباه میکنیم .اونا رو بیشتر از خودمون دور میکنیم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

شوهر منم دقیقا حرفهای شوهر شمارو میگیرهمن چون قبلاً بهم خیانت کرده ،هیچ جوره بهش اطمینان ندارم ،هر ر ...

وقتی خودشون با کارشون زندگی رو به کام ما زهر کردن چه میشه کرد😞فک میکردم زمان بگذره حالم خوب میشه ولی نشد الان بدتر شدم و هر روز به خودم لعنت میفرستم که ای کاش همون روز اول که داغ بودم شرط میزاشتم که اکر میخوای زندگی رو ادامه بدم دیگه توی این کار نمونه بالاخره آبرو ریزی شاید میشد ولی حداقل فکر من راحت میشد

وقتی خودشون با کارشون زندگی رو به کام ما زهر کردن چه میشه کرد😞فک میکردم زمان بگذره حالم خوب میشه ول ...

قربونت برم خودتو اذیت نکن ،هم دردیم ،بخدا ازته وجودم میفهمم چی می‌کشی ،بعضی از خانما خدارو شکر خیانت ندیدن فقط اسمشو شنیدن ،نمیدونن خیانت با به زن چی می‌کنه😞

از ته قلبم برات دعا میکنم خدا کمکت کنه🤲دست خانم فاطمه روی سرت 🤲

قربونت برم خودتو اذیت نکن ،هم دردیم ،بخدا ازته وجودم میفهمم چی می‌کشی ،بعضی از خانما خدارو شکر خیانت ...

توروخدا برای حالم دعا کنین روز و شب دارم دعا میکنم خدا باعث این اتفاق نگذره ب حق اشکایی که بالای سر دخترم ریختم دعا میکنم هیچوقت توی زندگیش خیر نبینه

توروخدا برای حالم دعا کنین روز و شب دارم دعا میکنم خدا باعث این اتفاق نگذره ب حق اشکایی که بالای سر ...

قربونت برم اگه لایق باشم حتما🤲🤲🤲

تو هم خودتو دست کم نگیر،هی نشین غصه بخوری ،گریه کنی بچه آن گناه داره ،عملو ول کن خودت شروع کن رژیم بگیر چندماه دیگه میبینی همون آدم قبلی نیستی ،اعتماد بنفس که بالا بره ملکه‌ی زندگیت میشی باور کن.

قربونت برم اگه لایق باشم حتما🤲🤲🤲تو هم خودتو دست کم نگیر،هی نشین غصه بخوری ،گریه کنی بچه آن گناه د ...

آره باید روی خودم کار کنم و خودم دوست داشته باشم مطمئنم یه روزی آن دختر تقاص کارشو میده سپردمش به خودخدا

آره باید روی خودم کار کنم و خودم دوست داشته باشم مطمئنم یه روزی آن دختر تقاص کارشو میده سپردمش به خو ...

عزیزم🥺

توکلت بخدا باشه ،بسپرش بخودش 🤲