سلام دوستان دیشب لب شوهرم اومد کبود بودش😞البته اینم بگم دیروز طرفای ظهر که بهش زنگ زدم گفت کنترل کولر و یکی از دوستاش پرت کرده خورده توی لبش درد میکنه من گفتم خوب میشه ولی شب که اومد خونه و دیدم گوشه لبش کبوده شک کردم بهش😞😞😞اخه ۵ ماهه پیش به خاطر خیانت همسرم با یکی از همکارای متاهلش که فهمیده بودم دوست بودن و میگفت تازه یک ماه بوده با هم در ارتباط بودن و نگذریم از اینکه من داغون شدم… و بعد گفت تموم کرده الان هم که این چیزو دیدم فکرم درگیر شده😞به نظرتون همسر من میاد یه همچین کاری بکنه وقتی من گند کاریشو شو فهمیدم ؟به جون بچمون قسم خورد که کنترل کولر خورده؟وقتی لب کبود میشه چه شکلی هست جاش با ضربه کنترل چه فرقی میکنه؟بعد اینم بگم همسر من توی رابطه با من ارتباط لب رو نمیزاره بگیریم و همیشه صورت منو بخ عقب هل میده که جاییش کبود نشه
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
من بخاطر آبرو و اینجور چرتو پرتا نیست که طلاق نمیگیرم اولش بخاطر بچمه چون قسم خوردم تا زمانیکه بزرگ ...
خوب دیگه همینکه به فکر اینی بزرگ شدی طلاق بگیری خودشه روزنه امیده یه پس اندازی چیزی جمع کن خودت برو از الان جای سرکار هیچ وقت واسه طلاق رو خانواده حساب نکن اخلاقش خوبه محبت و اینجور چیزا حالیشه ؟؟؟ ولی اینکه هنوز دوستش داری عجیبه برامن ....آخه خیلی زجر میکشی این مدلی ۴۰ ساله بشی کل موهات سفید میشه
شوهرش ممکنه بیاد شوهر استاتر رو هم بکشهما توی همسایه های مامانبزرکم داشتیم این مورد رو
اره به شوهرش به صورت غیر مستقیم توی اینستا گفتم حواست به زنت باشه و واتس آپش رو چک کن به شوهرش گفتم به زنه هم زنگ زدم توپیدم بهش گفتم اگر حس کنم باز پاتو کردی توی کفش شوهرم آبروتو میبرم