2777
2789
عنوان

کبودی لب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 102 پست
من باهات موافقم طبق خیانت هایی ک شوهرم بهم کرده من دیگه راستو دروغو خیلی سریع از هم تشخیص میدم و منم ...

الهی بگردم چرا نمیتونی طلاق بگیری من اگر یه چیز دیگه ازش ببینم و مطمئن بشم اقدام میکنم برای طلاق درسته از آبرو میترسم  ولی خیانت خط قرمزه برام

وقتی زن متاهل خیانتکار حسابدار شوهرم بوده و هنوزم توی محل کار همو میبینن هزار بارم اعتماد منو بدست ب ...

چرا حسابدار رو عوض نمیکنه؟

اینکه الان کنترل بوده احتمالش بالاس ولی اگه همدیگه رو همش ببینن احتمال اینکه کبودی های اینده کار اون زنه بشه کم نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیزاره لب ... اخه منم همینه

من مشکل بوی بد دهان دارم اما موقع رابطه دوبار مسواک میزنم با آب نمک بینی مو شستشو میدم دهان شویه استفاده میکنم بعدشم قرص خوش بو کننده دهان ک طعم و بوی تند نعنا رو داره میزارم تو دهنم صد درصد هیچ بوی بدی نمی‌ده اما اون با این وجود بازم میلی ندارع اگه دوسم داشت وقتی میدید بویی نمی‌ده انجام میداد اما خب بهم علاقه نداره رابطه هم نداریم اصلا مگه هفته ای یکبار درحالیکه شوهرم خیلی گرم مزاجه 

خدا هیچکسو ب حالو روز من دچار نکنه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

وقتی زن متاهل خیانتکار حسابدار شوهرم بوده و هنوزم توی محل کار همو میبینن هزار بارم اعتماد منو بدست ب ...

حق داری کاملا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هر آتیشیه از گور همون متاهلا بلند میشه الان میایید میریزید رو سرم ولی آماری که از نی نی سایت دیدم ۹۰ ...

هزار بار بهش فحش میدم فامیلیش کبورانیه از همینجا اگر پیامم رو خوند خدا لعنتت کنه که این بلا رو سر من اوردی زنگ زدم بهش گفتم اشغال عوضی چرا به همجنس خودمون خیانت میکنی وقتی میدونستی شوهر من زن و بچه داره حتی عوضی پروفایلای تلگرامش با شوهرش دیدم و همو بغل کردن و بوس بعد کثافت به شوهرش که انقدر عکسای عاشقانه گذاشته خیانت کرده

من باهات موافقم طبق خیانت هایی ک شوهرم بهم کرده من دیگه راستو دروغو خیلی سریع از هم تشخیص میدم و منم ...

من خودم خیانت دیدم ولی سردشدم یعنی با دیدنش نه استرس میگیرم نه ناراحت میشم تا مرز جدا شدن رفتم ولی برگشتم دیگه چندماهیه خبری نیس ولی خوب من باورش ندارم میگم زرنگتر شده ولی اینم اعتقاد دارم اگه چیزی باشه یه روزی خدا کمکم میکنه بفهمم    و اگه بفهمم راحت جدا میشم ترجیح میدم سختی و تنهایی بکشم عمر آدم محدوده نمیتونم بگم به خاطر بچه هام میمونم تا آخرش و فلان من اول خودم برا خودم مهمم بعد بچه هام اینم بگم  اینجوری که زندگی میکنی نابود میشی یا در کل مث سرگرمی چکش کن بفهمی چی به چیه ولی تلاش کن در آینده شرایط جداشدن و خودت به وجود بیاری اینطوری میخندی میگی این با بقیه لاس میزنه منم دارم فرصت میخرم با موندنم به خاطر خودم ..چیه واسه یه خائن هی خودت و دلت و نابود کنی بابا اصلا ارزش نداره این چیزا من بار اول فهمیدم کلا یخ شدم رفت هیشکی باورش نمیشه این من چند سال پیشم 😂😂😂میگم خداروشکر خیانت کرد آرامش دارم  و.......یه عالمه حرفه ولی بی خیال

الهی بگردم چرا نمیتونی طلاق بگیری من اگر یه چیز دیگه ازش ببینم و مطمئن بشم اقدام میکنم برای طلاق درس ...

من بخاطر آبرو و اینجور چرتو پرتا نیست که طلاق نمیگیرم اولش بخاطر بچمه چون قسم خوردم تا زمانیکه بزرگ نشه خوبو بدو تشخیص نده از خودش در برابر بقیه نتونه دفاع بکنه فکر طلاق نکنم حتی اگه خیلی از عذاب باشم 

دوم اینکه من ن شغل دارم ن پول بابامم پولدار نیست بتونه حمایت کنه منو بچمو 

سوم اینکه هنوزم دوسش دارم اگه طلاق بگیرم قطعا می‌ره درجا زن می‌گیره برا دق دادن منه بدبخت

و اینکه وضع مالیش وقتی که من زنش شدم پول نداشت از صفر شروع کرده بود الان پولدار شده ولش کنم برم 

ولی اگه بچم بزرگ بشه شاید اون موقع برا طلاق اقدام کنم برامم مهم نیست اون موقع چند سالمه حتی ۴۰ سالمم باشه طلاق میگیرم اگه بتونم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من مشکل بوی بد دهان دارم اما موقع رابطه دوبار مسواک میزنم با آب نمک بینی مو شستشو میدم دهان شویه است ...

عزیزمن ماهم همینیم منتها بعد از کلی تلاشی که من کردم رسوندمش به هفته ای یکبار

ولی شوهر من سرد مزاجه اما به تیپ و قیافه خیلی اهمیت میده

هزار بار بهش فحش میدم فامیلیش کبورانیه از همینجا اگر پیامم رو خوند خدا لعنتت کنه که این بلا رو سر من ...

چرا هنوزم اونجاکار میکنه میتونه همسرت بیرونش کنه که

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔