2777
2789
عنوان

کبودی لب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 102 پست
یه بار داداشم دستش کبود شده بود مادرم گفت چی شده گفت سگ گاز گرفته مادرم ساده باورش شد من به زن داداش ...

بازو و زیر گلو طبیعیه ولی لب نه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکشدت😆😆👍👍👍

10 ساله ازدواج کردیم تاحالا پیش نیومده برامون 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لب یکم سخت تره بیشتر تلاش کن خواهر

تاحالا تلاش کردم ولی نشده😅🤣🤣

چتونه اکثرا فاز گرفتین لب گرفتن کبودی نمیاره یا مجردین یا تجربه نکردین یکی میگه مگه زامبیه یکی میگه مگه سگه و فلان بابا کبودی لب از مکیدن میاد اصلا طرف درد حس نمئکنه حتی بعد ش هم  دردی ندارع یه مقدار پف میکنه و رنگ تغییر میکنه و گاهی پوست نازکی ازش کنده میشع  همه تجربه اش میکنن معمولا اونم دوران اوایل عاشقی یا حتی سال ها بعد ازدواج چیز عجیبی نیس که

خیلی حس بدیه وقتی با خودت فکر و خیال میکنی و همش حس میکنم اون خانم رو میبینه در ضمن اون خانمم متاهله ...

هر آتیشیه از گور همون متاهلا بلند میشه الان میایید میریزید رو سرم ولی آماری که از نی نی سایت دیدم ۹۰ درصد همسراشون با متاهل خیانت کردن

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

همتون باور کردین ولی خوب من باور نمیکنم اینکه زودتر هم گفته کنترل و پرت کرده دوستش عجیبه شاید میخاست ...

من باهات موافقم طبق خیانت هایی ک شوهرم بهم کرده من دیگه راستو دروغو خیلی سریع از هم تشخیص میدم 

و منم ی روزگاری با دیدن اولین خیانت فکر کردم دیگه تکرار نمیشه دومی شد فکر کردم تکرار نمیشه سومی چهارمی پنجمی شیشمی و ....... هی فکر میکردم دیگه میزارع کنار🥲 اما دیگه امیدی بهش ندارم پارسال آخرین خیانت جنسیش بود بعدش فقط چت هربار میدیدم با یکی چت می‌کنه هی فکر کردم می‌زاره کنار اما همین عید امسال دیدم باز با یکی چت می‌کنه بعد اون دیگه دارم سعی میکنم گوشیشو نکردم اصلا چون حتی ب مدل گوشیش هم فکر میکنم استرس و دلشوره تمام وجودمو فرا میگیره حالم بد میشه یه ماهی هست تو گوشیش نرفتم اما پیام براش میاد دست خودم نیست ی نگاه میندازم کاش بتونم اونم ترک کنم تا کمتر آرامشم بهم بریزه من ک نمیتونم طلاق بگیرم فهمیدنم فقط خودمو داغون میکنه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

پس شکم بی مورده🤣بیچاره شوهرم چقدر دیشب بدد بهش نگاه میکردم اخر شبم کلی گریه کردم😞

اره باباا مردا خیلی دیرتر کبد هم میشن تازه

وقتی پارگی و ورم داشته صددرصد مطمئن باش کنترل بودت 

راست هم بگه باید با هم صحبت کنید درباره این مسئلهمشخصه نتونسته اعتمادتو به دست بیاره هنوز

وقتی زن متاهل خیانتکار حسابدار شوهرم بوده و هنوزم توی محل کار همو میبینن هزار بارم اعتماد منو بدست بیاره دیدن این چیز باعث میشه فکرم خراب بشه