2777
2789

مادربزرگم چند روزه فوت کرده .

بین نوه ها من تنها کسی هستم که هم بچه سال نیستم هم بچه ندارم .

مامانامونم خودشونو زدن به مریضی و بهونه دارن که پیرن .

این چند روز هی دید و بازدید این میره و اون میاد من باید پذیرایی کنم و همه کارا گردنه منه 

من دیگه بدنم نمیکشه ، بزرگترا هم مدام طلبکارن و منو برده گیر اوردن و فرصت استراحت بهم نمیدن .

مدامم زبونشون درازه و ناراضین و تا حس میکنن میخوام برم خونم شروع میکنن به اعتراض 

دلم میخواد یا مهمونا رو خفه کنم یا یه کشیده بزنم تو گوش بزرگترای پرو و مفتخور که خودشون صاحب عزان ولی هیچ غلطی نمیکنن و همه توقعاشون از منه و تازه به جا تشکر اعتراض و غر هم میزنن 

حس میکنم یه کم دیگه بهم زور بگن یا همه رو به فحش میکشم یا خودمو میکشم از خستگی یا مهمونا رو فحش کش میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جا شما بودم طوری بی سروصدا مجلسو ترک میکردم میرفتم ک سایه مم نفهمه میرفتم خونم ب هیچ وجهم برنمیگشتم هر کی هر چی دلش خاس بگه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خدا مادر بزرگت  رو رحمت کنه عزیزم 

خونه خودت نزدیکه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دو نفر بگین بیان کمک پول بدین خب

اتفاقا مادربزرگم پرستار داشت تا اخر ماه باید پولشو بدن ینی برا بیست روز کار نکرده پولشو گرفته 

اما مامانم گفت اون دختره تمیز کار نمیکنه و بهش گفت بره .

ینی پوله پرستار رو دادن و اون باید طبق قرارداد تا اخر ماه میومد ولی مادربزرگم دیگه فوت شد و مامانمم پرستارو ردش کرد رفت .

اون که شغلش اینه کارش تمیز نیست از نظره مامانم ولی من که از پس کارای خونه ی خودم به زور بر میام کارم تمیزه از نظر مامانم