2777
2789

تعریفتون از سلامت روان چیه؟

من میگم آدم باید کلی نگر باشه من خودم بشدت جزئی نگرم و شدیداً وسواس شستشو و نظم دارم حتی به اثر انگشت دیگران روی وسیله هام حساسم و تا برطرف نکنم ذهنم آروم نمیشه شما چطور؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالم نیستم ولی وسواس ندارم

لجبازی و قدبازی و کلکل تو وجودم بیشتره

به قیافمم نمیرسم .....

خیلی زنونه نیست شخصیتم ....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

والا روان در ما، نی 🥴🥴🥴

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

مردن فکر میکنن همین که طیوونه نباشی یعنی از نظر روان سالمی درحالی که بیماری های روان به اندازه بیماری های جسمی زیاده،حتی دروغ گویی دیاد نوعی ییماری روانی،حتی پرخاشگری،فتنه بودن،وسواس فکری وهزار تا چیز دیگه

الان هیچکدام از ما در حالت نرمال عصبی نیستیم .

برتراند راسل میگه همه انسانها دیوونه هست ولی کم و زیاد داره .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه منم سالم نیستم،وسواس درون حد نیستم ولی حس میکنم هیشکی جز خودم نمیتونه کارارو درست انجام بده، مثلا شوهرم ظرف بشوره بدم میاد باید برم خودم باز بشورم. حتی نحوه لباس پهن کردنشم به دلم نیست. اون پهن کنه باز باید بشورم خودم پهن کنم حس میکنم بو میگیره

نشخوار فکری دارم هی به حرفایی که زدم یا شنیدم فکر میکنم عصبی میشم. افسرده هم هستم به زور خودمو سرپا نگه داشتم خودمو به خاطر خانوادم به خاطر بچم... حس میکنم یه روز تحملم تموم میشه. دوست دارم برم بیمارستان روان بستری شم

مردن فکر میکنن همین که طیوونه نباشی یعنی از نظر روان سالمی درحالی که بیماری های روان به اندازه بیمار ...

درسته آدم تا روانش سالم نباشه کم کم بیماری های بد میاد سراغش

نه منم سالم نیستم،وسواس درون حد نیستم ولی حس میکنم هیشکی جز خودم نمیتونه کارارو درست انجام بده، مثلا ...

چرا اینطوری شدیم کاش وسواس نداشتیم کاش یکم ذهنمون آروم میگرفت من خودم وقتی افکار وسواسی میاد سراغم و مجبورم میکنه کارهامو با وسواس انجام بدم لاغرتر میشم و چهره ام شکسته بنظر میرسه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792