2777
2789
عنوان

با یکی تازه اشنا شدم بیایت یه لحظه

180 بازدید | 32 پست

با یکی تازه اشنا شدم سنش من۱۷اون ۲۱

حرفزدیم یکم اشنا شدیم یکم بد دهن بود مثلا وسط حرفاش میگفت غلط نکن و فلان😂😐

منم برای اینکه پر رو نشه گفتم من بدم میاد کسی باهام بد حرف بزنه بعد از روابط قبلیشم پرسیدم گفت ۴بار رفتم تو رابطه و فلان طرف اخرین بار بهم خیانت کرده و الان یکساله گذشته

بعد گفت شما چی منم برعکس گفتم که نه اتفاقا طرف خیلی خوب بوده بهم احترام میذاشته از همه لحاظ گفت خب چرا کات کردی گفتم نمیخواست رابطمون جدی بشه و گفت منظورت از جدی بودن چیه گفتم رابطه ای که تهش به ازدواج ختم نشه جز وابستگی چیزی نداره

و گفت رابطع ج ن س داشتی با طرف گفتم نه من از اون دختراش نیستم و لطفا راجب همچین موضوعاتی بامن صحبت نکن و از من انتظار نداشته باش من خیلی حساسم و پسرارو جدی نمیگیرم

شب اول اشنایمون بود بچها طرف از لحاظ ظاهری تایپمه یجورایی ولی میترسم واقعیتش

راهنمایم کنید لطفا ممنون

نمیخوام فکر کنه از این دختر دو روزه هام و اینا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ۱۷ سالگی برای رفتن توی رابطه بیشتر از اونی ک فکر کنی زوده و اسیبش ب شدت زیاده

من سال اخر دبیرستانم امسال وارد دانشگاه میشم

میدونی همکلاسی هامو میبینم تو رابطن منم دوست دارم تجربه کنم

من سال اخر دبیرستانم امسال وارد دانشگاه میشممیدونی همکلاسی هامو میبینم تو رابطن منم دوست دارم تجربه ...

اصلا دلیل خوبی نیست ک شما هم بری تجربش کنی اصلا زیررحداقل ۲۰ سال تصمیم هات عقلانی نیس 

و تموم روایط زیر حددداقل ۲۰ سالت ب هیچ جا نمیرسه فقط سواستفادس و شکست غیر قابل برگشت

من سال اخر دبیرستانم امسال وارد دانشگاه میشممیدونی همکلاسی هامو میبینم تو رابطن منم دوست دارم تجربه ...

خب اشتباه می‌کنی دیگه عزیزم 

خیلی از آدم ها خیلی کارا میکنن ...دلیل نمیشه شما هم تکرار کنی ...اتفاقا من میگم چون سال آخره کلا باید درگیر این باشی چه دانشگاهی بری و فکرت رفتن به دانشگاهی باشه که مستقل بشی ...

درکت میکنم که دلت بخواد با یکی تو رابطه باشی ... خودمم تو همچین سنی تجربه کردم ... چون احساساتی بودم خیلی بد لطمه خوردم ...وابسته شدم و کل روز فقط به این فکر میکردم الان کجاست و چیکار می‌کنه ....

اینارو میگم اشتباه من رو تکرار نکنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اصلا دلیل خوبی نیست ک شما هم بری تجربش کنی اصلا زیررحداقل ۲۰ سال تصمیم هات عقلانی نیس و تموم روایط ز ...

والا بنظر خودم عقبم😕😂

من بهش گفتم محدودیت خانوادگی دارم و مخالفتی نکرد 

خب اشتباه می‌کنی دیگه عزیزم خیلی از آدم ها خیلی کارا میکنن ...دلیل نمیشه شما هم تکرار کنی ...اتفاقا ...

ببین من قبلا یکیو دوست داشتم طرف رفت

الان کل همکلاسیام ۹۹درصدشون حتی زشت تریناشون تو رابطن و وقتی من میگم مدتهاست که تنهام پراشون میریزه

نمیدونم اخه اشنایی منو این خیلی عجیب بود حسمیکنم قسمته😂

همکلاسی نداری که اهل مذهب و مسجد و روضه باشه؟

اگه دور و برت هست حتما سعی کن کارهای اونارو تجربه کنی پشیمون نمیشی

چون کار اون یکی دوستات عاقبت نداره هم این دنیا هم اون دنیا