2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15195 بازدید | 211 پست
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏 برای امضاتون 💝

ممنون عزیزم منم برای امضای شما صلوات فرستادم❤️

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماهم خونه رو تااازه رنگ کرده بودیم و تحویل مستاجر دادیم

مستاجر از بالاااا تا پااااایی دیوار ها رو کلیییییییی تابلو چسبونده. 

خیلی عجیبه

ا

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بله حق داره!پول داده خونه رورهن کرده مفت نبوده که

میگه کرایه نمیده پول پیش هم کمه

رسما مفت دیگه

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

میگه کرایه نمیده پول پیش هم کمهرسما مفت دیگه

کلا ۴۰ میلیون پول پیش گرفتیم و تمام 

به خاطر اینکه رفیق شوهرم بود اومدیم در حقش رفاقت کنیم 

خونه رو نابود کرده یعنی

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

نمیدونم من هیچ وقت حرص مال دنیا که درست میشه رو نخوردم واقعیتش اگر کسی مستاجر بوده گذاشتم زندگی کنه ...

شما برات اهمیت نداره ولی خیلیا هستن همینه اجاره هم براشون کمکی حساب میشه

حرص خوردن نیست حق شرعی و قانونیه از لحاظ دین هم بیت الماله 

اتفاقا ما هم خیلی با مستاجر راه میایم تا جاییکه چند بار چاه خالی کردیم با هزینه خودمون

در شکوندن هزینه نگرفتیم

نصف ماه بدون کرایه زیر خونه بودن

هر مشکلی برای دیوار ها و خونه ایجاد کردن هیچی نگفتیم 

خیلی چشم پوشی کردیم

ولی دیگه به جایی رسیده بود که طرف انتظار داشت ما هزینه قبض هاشو هم بدیم

مستاجر خوب هم داشتیم خیلی

ولی بعضیا واقعا ضرر زدن

قرار نیست چون طرف مستاجره هر کاری دلش بخواد بکنه

اتفاقا من مخالف این کارم چون اون شخص دیگه فکر میکنه چون اموال خودش نیست میتونه راحت اسیب بزنه 

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

طبق قانون باید خسارت بده ، یا بعد رفتن ترمیم کنه حتی لامپ و چراغ سوخته هم باید در صورت سالم تحویل گر ...

این میگی ما یه بار یه مادر و پسری رو چون صاحبخونه نمیدونم سر چی بیرون انداخته بود یه شب بارونی جا دادیم 

به کاری کردن شد اولین و اخرین مستاجر 

ما شده بودیم مستاجر اونا😄😄

پول تلفن می اومد یک میلیون میگفت کار به ما نداره (خط پایین جدا بودا) انقدر پروووو

رفتم پرینت گرفتم فهمیدیم زنگ زده خارج

(حرف ده سال پیشه چقدر برا اون موقع مبلغ زیادی بود) 

همه لامپ ها سالم بعد نزدیکای رفتنشون یه لامپ سوخته خریده بود موقع تخلیه وا کرد رفت😄

اووووه زیاده بگم 

هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه ...

شماروز به روز قیمت ملکت داره بیشترمیشه اون بیچاره هم فشار روش بیشتر

باهاش راه بیا

بهش بگو اگه میتونه لکه گیری کنه هزینه ی انچنانی نداره، خودم مستاجرم صاحبخونم خیلی اذیتم میکنه خیلی سختمه

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بله حق داره!پول داده خونه رورهن کرده مفت نبوده که

اجاره میدین ک زندگی کنین توی خونه

نه ک تخریب کنین!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شماروز به روز قیمت ملکت داره بیشترمیشه اون بیچاره هم فشار روش بیشترباهاش راه بیابهش بگو اگه میتونه ل ...

ببین ۴سال خونم دستشه کلا با ۴۰ میلیون پول پیش 

خونم کلید نخورده بوده 

آخه چقد راه بیام بعد رفتنشون باید کلی خرج تعمیر خونه کنیم 

خداشاهده اینجا درد ودل میکنم به خودش هیچی نمیگم 

انشااله شماهم زودتر صاحبخونه بشید

شما برات اهمیت نداره ولی خیلیا هستن همینه اجاره هم براشون کمکی حساب میشهحرص خوردن نیست حق شرعی و قان ...

درسته در نهایت هرکسی طرز فکرش فرق میکنه و همیشه خدا به قلب آدمها نگاه میکنه اینو بهش رسیدم

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین ۴سال خونم دستشه کلا با ۴۰ میلیون پول پیش خونم کلید نخورده بوده آخه چقد راه بیام بعد رفتنشون بای ...

مرسی عزیزدلم

بله میفهمم شماهم خانمی کردی مبلغ کم گرفتی ازش باهاش صحبت کن انشالله درست میشه

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی