2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15195 بازدید | 211 پست
میگن دلتونو بزرگ کنید😂والا به بزرگ بودن دل نیستبه فهم و شعور مستاجرههمین مستاجرا اگه به وسایل خودشو ...

شما رفتی خونه استاتر رو دیدی؟

حتی شوهرش هم بهش گفته به مستاجر سخت میگیری 

کاملا معلومه ندید است که با همه کار مستاجر کار داره 

قانون داره اول خونه رو سالم تحویل داده سالم خم تحویل میگیره طرف خسارت زده باید پول بده جبران کنه دیگه از الان برای شش ماه نشستن و حرف زدن خنده داره ..

شاید خیلی ها بودن همین هفته پیش صاحب خونه بودن رو مالشون حساس الان تو این دنیا نیستن ...

امیدوارم هیچ کس عزیزی از دست نده ولی وقتی یک نفر رو از دست میدی مال دنیا و حرص خوردن و اذیت شدنت برای چیزی که تو این دنیا میمونه بی معنی میشه

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حرص نخور فقط بگو که وقتی رفتین خونه رو جای میخ هارو ببندید و لکه گیری کنید متاسفانه منم خیلی میخ میزنم ولی وقتی میخوایم بریم شوهرم خونه رو مثل روز اول حتی بهتر میکنه و میریم خودم هم خونه رو برق میندازم که مستاجر بعدی اذییت نشه خدارو شکر همیشه صاحب خونه ها ازما راضی بودن و هستن با وجود سه تا بچه خدارو شکر خرابکاری نداریم هرجا هم رفتیم پنج سال و چهار سال نشستیم صاحب خونه خودشون اصرار دارن بمونیم همسایه ها راضی خدارو شکر 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
عزیزم حرص نخور فقط بگو که وقتی رفتین خونه رو جای میخ هارو ببندید و لکه گیری کنید متاسفانه منم خیلی م ...

آفرین به فرهنگ شما انشااله زودتر صاحبخونه بشید 

بااینکه خودتون مستاجرید ولی جبهه نمی‌گیرید 

بعضیا اینجا میگن ۴۰ تا میخ زدن به دیوار و کفش رو رادیاتور خشک کردن کاملا عادیه نمیدونم والا شاید زندگیشون این مدلیه  

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

شما رفتی خونه استاتر رو دیدی؟حتی شوهرش هم بهش گفته به مستاجر سخت میگیری کاملا معلومه ندید است که با ...

شما هم ندیدی
طبق این حرف استارتر هم نمیشه قضاوت کنی ممکنه نمای دیوار رو داغون کرده باشه

عزیز از دست دادم و میفهمم اینارو ولی واقعا ربطی نداره به این ماجرا

ولی مال دنیا انقد بی ارزش نیست ک بقیه بخوان به این بهانه سواستفاده کنن از ادم

وگرنه ادم برای چی زندگی میکنی

خونه میخری که در اینده برای بچه هات بمونه و یه قدم توی زندگی جلو بیفتن وگرنه کسی خونه رو با خودش نبرده زیر خاک

بایدم انتظار داشته باشی خونت داغون نشه

اصلا ما بد

مستاجر چرا درکش نمیرسه که خونه ی من نیست و نباید اسیب بزنم

اینا بیت الماله عزیزم حق الناس گردنشونه

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

آفرین به فرهنگ شما انشااله زودتر صاحبخونه بشید بااینکه خودتون مستاجرید ولی جبهه نمی‌گیرید بعضیا اینج ...

انتظار دارن اگه مستاجر خونه رو داغون کرد بگی افرین گوگولی دستت درد نکنه پولشو دادی 

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

*بامیخ

حق با شماست

رسما ریده ب دیوار 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شلوغش نکن اینکه ۳۰تا عروسک رو بامیه بزنه به دیوار دیگه بی انصافیه

باید سالم تحویل بده

حتی کلید پریزا ،قفل درا،لامپا

ولی خب

همین که تو این دوره زمونه مستاجرن،بسشونه....

راه بیاید

اشکال ندارع اولین بچشونه،ذوق داشتن

ولی کاملا تفهمیم کنید که دیگه این کارو نکنن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
نه والا مال خودشون مال مال بقه بی صاحب

وای دقیقا

مال مفته😂

آفرین به فرهنگ شما انشااله زودتر صاحبخونه بشید بااینکه خودتون مستاجرید ولی جبهه نمی‌گیرید بعضیا اینج ...

ممنونم 🌹نه عزیزم چرا جبهه بگیرم شما هم جای اینکه حرص بخوری به مستاجر بگو که حتما جای میخ هارو ببندید و لکه گیری کنید آدم اگه منصف باشه خونه مردم و خرابه نمیکنه بابت دعای خیرتون هم ممنونم عزیزم انشاالله شما هم به هرچی میخوای برسی گلم ♥️ 

حالا کار ندارم که حق نداشته این کارو کنه

ولی اخههه دیگه کی عروسکو با میخ میچسبونه به دیوار!!!!!

خیلی این کار قدیمی شده و اصلا جنبه ی زیبایی هم نداره

استارتر شما میتونی خسارت بگیری و حقته

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏 برای امضاتون 💝

شما هم ندیدیطبق این حرف استارتر هم نمیشه قضاوت کنی ممکنه نمای دیوار رو داغون کرده باشهعزیز از دست دا ...

چقدر قشنگ جواب دادی عزیزم به خدا بعضیاتون ندیده چقدر به دل میشینید

من جواب این کاربرو نمیدم مدام به من تهمت میزنه و تو تمام پست هاش میگه تو ندید بدیدی چرا چونکه نمیزاری مستاجر برینه به خونت

مدام هم با مقایسه ی مرگ و مال دنیا مثلا میخواد ادای آدمای دل گنده رو دربیاره 

حالا میری زندگیشون میبینی آب از مشتشون نمیچکه 

من خونم رو با بدبختی ساختم هنوز هم دارم قسط میدم ،خیلی بی انصافیه مستاجر داغون تحویلم بده ...خسارت هم نمیگیریم چونکه دوست شوهرمه باهاش رو دربایستی داریم

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

شما هم ندیدیطبق این حرف استارتر هم نمیشه قضاوت کنی ممکنه نمای دیوار رو داغون کرده باشهعزیز از دست دا ...

نمیدونم من هیچ وقت حرص مال دنیا که درست میشه رو نخوردم واقعیتش 

اگر کسی مستاجر بوده گذاشتم زندگی کنه تو اون خونه رفته علاجش نهایت یک گچ و کاغذی دیواری یا نقاشیه حتی خسارت هم نگرفتیم 

میدونی من خونه دارم رو ملکم رفته اجاره ام رو هم گرفتم بعد بیام مستاجر رو اذیت کنم که مثلا میخ زده اون به اندازه کافی خودش اذیت هست 

ولی باز هرکسی طبق قانون میتونه خسارت بگیره و حلاله

باور کن همیشه هم خدا دستمو گرفته درست شده شرایط واسه همین میگم آدم دلش بزرگ باشه ...

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.