2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

15177 بازدید | 211 پست

بچه ها ی سوال میپرسم بگید مستاجر اینجا حق داره یا نه؟

اگه مستاجر ۶ماه دیگه بخواد منزل رو خالی کنه ،و تو این روزها صاحب فرزند شده باشه

بعد بری ببینی تمام عروسک‌های بچش رو بامیه زده به دیوار حق داره؟؟؟‌

اینم بگم منزل کلید نخورده بوده تحویل گرفته و کرایه نمیده فقط خیلی پایین‌تر از عرف جامعه پول پیش،داده

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

*بامیخ

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید خسارت بده

چطوری ؟مثلا بگیم گچکار بیاد بعد اون پولشو بده

نه مستاجر بدبخت هیچ حقی نداره حتی یک چیزی به دیوار بزنه بیچاره است شده مستاجر واقعا ...

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

چطوری ؟مثلا بگیم گچکار بیاد بعد اون پولشو بده

کل خونه رو ک نترکونده فقط میخ زده میتونه خودش یکم گچ بگیره لکه گیری کنه 

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

بله حق داره!پول داده خونه رورهن کرده مفت نبوده که

هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده 

خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه کنی؟هیچی دیگه دراصل نوکر مستاجریم

نه مستاجر بدبخت هیچ حقی نداره حتی یک چیزی به دیوار بزنه بیچاره است شده مستاجر واقعا ...

شلوغش نکن اینکه ۳۰تا عروسک رو بامیه بزنه به دیوار دیگه بی انصافیه

هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه ...

آخه یک ذره دلت رو بزرگ کن بچه دار شده سیسمونی بوده چهار تا میخ مگه میشه کل پولی که گرفتی چقدر ندید بدید هستی واقعا

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

2790
2778
2791
2779
2792