2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

14911 بازدید | 211 پست

بچه ها ی سوال میپرسم بگید مستاجر اینجا حق داره یا نه؟

اگه مستاجر ۶ماه دیگه بخواد منزل رو خالی کنه ،و تو این روزها صاحب فرزند شده باشه

بعد بری ببینی تمام عروسک‌های بچش رو بامیه زده به دیوار حق داره؟؟؟‌

اینم بگم منزل کلید نخورده بوده تحویل گرفته و کرایه نمیده فقط خیلی پایین‌تر از عرف جامعه پول پیش،داده

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید خسارت بده

چطوری ؟مثلا بگیم گچکار بیاد بعد اون پولشو بده

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

*بامیخ

آخرش میتونه با گچ درستش کنه 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

چطوری ؟مثلا بگیم گچکار بیاد بعد اون پولشو بده

کل خونه رو ک نترکونده فقط میخ زده میتونه خودش یکم گچ بگیره لکه گیری کنه 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بله حق داره!پول داده خونه رورهن کرده مفت نبوده که

هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده 

خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه کنی؟هیچی دیگه دراصل نوکر مستاجریم

طبق قانون باید خسارت بده ، یا بعد رفتن ترمیم کنه 

حتی لامپ و چراغ سوخته هم باید در صورت سالم تحویل گرفتن سالم تحویل بده:)

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

نه مستاجر بدبخت هیچ حقی نداره حتی یک چیزی به دیوار بزنه بیچاره است شده مستاجر واقعا ...

شلوغش نکن اینکه ۳۰تا عروسک رو بامیه بزنه به دیوار دیگه بی انصافیه

هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه ...

آخه یک ذره دلت رو بزرگ کن بچه دار شده سیسمونی بوده چهار تا میخ مگه میشه کل پولی که گرفتی چقدر ندید بدید هستی واقعا

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم