2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15178 بازدید | 211 پست
کل تاپیکهاش درباره مستاجر بیچاره اش هست دایم سرش تو زندگی اون بدبخته

از کسی که از مادر خودش،متنفره از این بیشتر انتظار ندارم 

خودت تو تاپیکت گفتی

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه حق نداره ب خونه آسیب برسونههمونطور ک سالم تحویل گرفته باید سالم تحویل بده نباید بزنه خونه مردم رو ...

ای بابا من در مورد شیر اب و غیره باهاتون موافقم ولی میخ زدن ب دیوار واقعا آسیب نیست!خب طرف میخواد از خونه استفاده کنه هر چقدرم رعایت کنه اون خونه قطعا کمی فرسوده میشه

پل پیشی که گرفتیم خیلی کمتر از عرف محلمون هست ایکاش زیاد گرفته بودیم حداقل دلم نمیسوخت

وای چه بی انصاف .ما تاحالا دوتا خونه عوض کردیم. باورکن خونه اوی مستاجر بودیم خودمون با هزینه ی خودمون کاغذ دیواریش کردیم چقدرم مواظب بودیم .الانم این خونه که هستیم پسرم میخاد اویزیون کابینت ها بشه یا هی باز وبسته کنه دعواش میکنم میگم مال مردمه مدیونشون میشم..

تازه خونه سال ساخته بالا ولی یکم توش عوض کرده تعمیر کرده .ولی خب ادم باید وجدانم داشته باشه. خداروشکر صاحبخونه های خوبی گیرمون اومده.

ولی خب دیگه ۳۰تا عروسم بزنی با میخ خیلی بده

من خونه ای که توشم انگار خونه خودم میدونم اینقدر مواظبشم.حتی میگم خطی چیزی نیوفته مدیون بشیم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

از کسی که از مادر خودش،متنفره از این بیشتر انتظار ندارم خودت تو تاپیکت گفتی

به تو اون ربطی داره ؟ اگر داره بگو میخوای برو بازم بچرخ 

تو دو تا تاپیک قبلیت بودم درباره مستاجر برو ببین الان متوجه شدم بازم تویی دلتو فقط بزرگ کن مالت میمونه تو همین دنیا من میرم تو میری خون بنده های خدا رو نکن تو شیشه

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

نه مستاجر بدبخت هیچ حقی نداره حتی یک چیزی به دیوار بزنه بیچاره است شده مستاجر واقعا ...

نه، حق نداره، امانته، سالم تحویل گرفته باید سالم تحویل بده این دلیل نمیشه سیسمونی گرفته خونه مردم رو میخکوب کنه، حتی جای یدونه میخ رو هم باید پر کنه و درست کنه تحویل بده! این قانون همه حای دنیاست بجز ایران ک خونه طرف رو خراب تحویل میدن و میگن اجاره دادیم خودت خرابی‌های ما رو درست کن اون اجازه برای نشستن بود برای خراب کردن خونه نبود!

الهی خدا به هرکسی اندازه دلش نعمت بده واقعا بعضی ها دلشون کوچکه ۱۶ سال مستاجر داشتیم یک بار نرفتیم خ ...

انشالله بختت مث امضات باشه از هر دست بگیری از همون دست میگیری اخرش ک چی ادمیزاده و یه متر جا و یه وجب پارچه سفید اینهمه حرص و ولع 

انشالله خدا عمر با عزت بهت بده و به همه صاحبخونه های با شرف 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

حتما خونت داغون بوده ی بار نرفتی ببینیخونه ی کلید نخورده ندادی مستاجر که یکساله خونه رو داغون کنهامی ...

تو واقعا وقیحانه صحبت میکنی پولشو میده نگران نباش 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

تا وقتی اون خانم تو خونه است از لحاظ قانونی شما اجازه دخل و تصرف ندارین و به شما ارتباطی نداره میخ میزنه یا کلنگ، اما زمان پایان احاره باید خونه رو سالم مثل روز اول تحویل بده وگرنه بایدخسارت بده، الان اما شما اجازه ندارین حرفی بزنید یا اقدامی کنید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز