2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 211 پست
شلوغش نکن اینکه ۳۰تا عروسک رو بامیه بزنه به دیوار دیگه بی انصافیه

شمردی یعنی؟

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بله حق داره!پول داده خونه رورهن کرده مفت نبوده که

نه مستاجر همونی که تحویل گرفته باید تحویل بده 

میخ در حد وسایل ضروری 

نه هر چی رو دوست داشتن تغییر بدن واسه خودشون 

اگه خیلی دلشون میخواد تغییر بدن آخرش خسارتشو بدن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شمردی یعنی؟

شاید هم بیشتر تو دیوار دیگه جانبود

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

الهی خدا به هرکسی اندازه دلش نعمت بده واقعا بعضی ها دلشون کوچکه 

۱۶ سال مستاجر داشتیم یک بار نرفتیم خونه رو ببینیم و آخرش فروختیم با مستاجر به صاحب خونه جدید بعد برای انگار مثلا میخ زده چی شده

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

من یه چسب کنار پنجره زده بودم،موقع تخلیه صابخونه دیدرنگ  اون قسمت تیره است,گفت باید این رنگ تیره مث بقیه قسمتها بشه😑همسرمم گفتن این امکان نداره،چون رنگ دیوارها تازه نبوده و شما اصلا رنگ شده تحویل ندادین ،

اونم گف همینه ک هست و همسرم پول رنگ کل واحدو داد،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه ...

ن عزیزم مطمئن باشی کلی پولی ک گرفتی صرف لکه گیری ۴تا جای میخ نمیشه!

بعدشم اون مستاجر پول داده اونجا زندگی کنه دیگه شما نمیتونی براش تصمیم بگیری عروسک بچشو ب دیوار بزنه یا نه

ی خونه داشتی دادی رهن پولشو گرفتی نوش جونت ولی دیگه برای نحوه زندگی اون مستاجر بدبخت تصمیم گیری نکن

الهی خدا به هرکسی اندازه دلش نعمت بده واقعا بعضی ها دلشون کوچکه ۱۶ سال مستاجر داشتیم یک بار نرفتیم خ ...

حتما خونت داغون بوده ی بار نرفتی ببینی

خونه ی کلید نخورده ندادی مستاجر که یکساله خونه رو داغون کنه

امیدوارم به همین مدل خدا امتحانت کنه

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بله حق داره!پول داده خونه رورهن کرده مفت نبوده که

نه حق نداره ب خونه آسیب برسونه

همونطور ک سالم تحویل گرفته باید سالم تحویل بده نباید بزنه خونه مردم رو داغون کنه چون پول داده بابتش!  اون خونه امانت دستش بوده،  ارث باباش ک نیست

یا باید رنگش کنه مثل روز اول یا پول رنگ و نقاشی اون قسمتها ک خراب کرده رو بده،

ما دبی زندگی می‌کنیم اینجا صاحبخونه اگر یه نقطه به دیوارش ،ببینه پول رنگ کل خونه رو از دپوزیت یا پول پیش برمیداره، اگر شیر آب یذره چکه کنه پول شیر آب سالم رو برمی‌داره

بعد شما چجوری میگی  خونه رو خراب کنه و میخ بکوبه اشکال نداره؟

ن عزیزم مطمئن باشی کلی پولی ک گرفتی صرف لکه گیری ۴تا جای میخ نمیشه!بعدشم اون مستاجر پول داده اونجا ز ...

کل تاپیکهاش درباره مستاجر بیچاره اش هست دایم سرش تو زندگی اون بدبخته

نه مستاجر همونی که تحویل گرفته باید تحویل بده میخ در حد وسایل ضروری نه هر چی رو دوست داشتن تغییر بدن ...

وای خدای من باورم نمیشه همچین ادمای بی رحمی وجود دارن ۴تا میخ زدن ب دیوار شد تغییر و باید خسارت بده 

ن عزیزم مطمئن باشی کلی پولی ک گرفتی صرف لکه گیری ۴تا جای میخ نمیشه!بعدشم اون مستاجر پول داده اونجا ز ...

پل پیشی که گرفتیم خیلی کمتر از عرف محلمون هست 

ایکاش زیاد گرفته بودیم حداقل دلم نمیسوخت

رفتی تاپیکهای منو گشتی

گمشو از تاپیکم بیرووون زوود

دیگه حق نداری تو تاپیک من نظر بدی 

برو تاپیکهای دیگه فضولی کن

حتما خونت داغون بوده ی بار نرفتی ببینیخونه ی کلید نخورده ندادی مستاجر که یکساله خونه رو داغون کنهامی ...

نه مثل تو ندید بدید نیستم اتفاقا خونه هم صفر بود ولی خوب به مردم سخت نگرفتیم مستاجر بود بدبخت که نبود

حالا مثلا نفرین میکنی که چی آدم غیر منطقی خدا صدتا خونه بهم بده ولی مثل تو اینقدر عقده نداشته باشم خون مردم رو بکنم تو شیشه برای مالی که مال دنیاست و در نهایت میمونه

نه خواست تخلیه کنه مثل روز اول ازش تحویل بگیر

عخشم هستی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

2790
2778
2791
2779
2792