2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15180 بازدید | 211 پست
الهی خدا ازشون نگذره 🙃🙂

موقع خداحافظی هم گفت از ما راضی باشین،همسرم هیچی نگفتن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
وای خدای من باورم نمیشه همچین ادمای بی رحمی وجود دارن ۴تا میخ زدن ب دیوار شد تغییر و باید خسارت بده

من ۴ تا دونرو نگفتم

ما مستاجر که رفت انقدر این دیوارارو میخ زده بود تمامش سوراخ بود زیر تابلو ها یه رنگ روش یه رنگ افتضاح 

حتی رو در کمد دیواری میخ زده بود فکر کن کمد سوراخ میکنه اخه ادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، حق نداره، امانته، سالم تحویل گرفته باید سالم تحویل بده این دلیل نمیشه سیسمونی گرفته خونه مردم رو ...

حالا شش ماه مونده تخلیه کنه از کجا معلوم درست نکنه بده به این خانم مگه الان موردش و درست نکرده خونه رو ؟!

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

هه خانم اینطوری باشه هیچکس خونه کرایه نمیده خونه کرایه بدی بعد تمام پولی که گرفتی رو صرف تعمیر خونه ...

همون والا . هیچیم کرایه نمیدن 

مستاجر ما ۴ساله با همون قیمت قبلی نشسته خونه . چون ما دیدیم بچه دار شده .و شغلش ازاده سختش میشه رفتم میبینم تلوزیونو زده ب دیوار 🤐 قشنگ ۲وجب از دیوار گچش خراب شدههه . 

بیچاره خدا به کیا خونه داده واقعا

حتما تو دلت پاک نبوده خدا بهت نداده چقدر وقیحید بااین طرز صحبت کردنتون

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

ن عزیزم مطمئن باشی کلی پولی ک گرفتی صرف لکه گیری ۴تا جای میخ نمیشه!بعدشم اون مستاجر پول داده اونجا ز ...

تا جایی این حرف شما درسته

مستجر می‌تونه میخ بزنه به دیوار

ولی خونه رو همون‌طور که تحویل گرفته باید باید پس بده 

قانون هم اینه 

انشالله بختت مث امضات باشه از هر دست بگیری از همون دست میگیری اخرش ک چی ادمیزاده و یه متر جا و یه وج ...

ممنونم ازت

باور کن دنیا رو همه خیلی جدی گرفتیم در صورتی که ته اش هیچی نیست جز خوبی همین میمونه 

حالا تو قصر ۱۰۰۰ متری باشی یا ۷۰ متری 

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

یارو داره پولش و میده ینی نمیتونه اصلا عروسک نه یه ساعتی یه تابلویی بزنه به دیوار خونش؟

ساعت اشکال نداره 

ولی دیوار اتاق رو باعروسک بکنه یکی؟؟شما خونه ی خودتون این مدلی اید‌؟

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

حتما تو دلت پاک نبوده خدا بهت نداده چقدر وقیحید بااین طرز صحبت کردنتون

ما داریم خداروشکر ولی بعضیا باید خودشون مستاجر شن تا بفهمن اگه میخ زدع باید بهش بگی خواستی بری 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

چقدر غیر منطقی هستین شما

نه اندازه استاتر 

واسه اتفاق نیوفتاده داره حرص میخوره 

مطمئن باش به وقتش خسارت هم میگیره از اون بدبخت

ما داریم خداروشکر ولی بعضیا باید خودشون مستاجر شن تا بفهمن اگه میخ زدع باید بهش بگی خواستی بری

من انقد شعور دارم که اگه مستاجر بودم ۴۰ تا عروسک رو بامیخ نزنم دیوار ..

2790
2778
2791
2779
2792