2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15180 بازدید | 211 پست
حتما تو دلت پاک نبوده خدا بهت نداده چقدر وقیحید بااین طرز صحبت کردنتون

ما داریم خداروشکر منتهی بعضیا خودشون باید مستاجر شن تا بفهمن 

عزیزم‌ شما میتونی قبلش بهش بگی تعمییر کنید برید بیرون که حتما میکنن مطمعن باش 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

ای بابا من در مورد شیر اب و غیره باهاتون موافقم ولی میخ زدن ب دیوار واقعا آسیب نیست!خب طرف میخواد از ...

ما حتی یدونه میخ هم نزده بودیم، پول رنگ کل خونه رو برداشتن گقتن درسته تمیز تحویل دادین ولی ما باید رنگش کنیم،   هرچیزی که از نظر صاحبخونه یذره مشکل داره رو حتی اجازه نمیدن خودت تعمیرش کنی و تحویل بدی، میگن ما تعمیرات قبول نمی‌کنیم باید یه نو جایگزین بشه!!! نو رو هم خودمون با پول پیش مستاجر میخریم چون ممکنه مستاجر بره جنس بی کیفیت بخره بذاره حالا شما میگی پول داده هرکاری دلش خواست بکنه؟ 

اون پول فقط برای نشستن بوده! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من انقد شعور دارم که اگه مستاجر بودم ۴۰ تا عروسک رو بامیخ نزنم دیوار ..

باید از روز اوب بهش میگفتی حالا هم زده از پول رهن کم کنید بهش بدید اگه تعمییر نکرد

ی خونه انقدر غصه خوردن نداره ب اعصابت مسلط باش 

حتما تو دلت پاک نبوده خدا بهت نداده چقدر وقیحید بااین طرز صحبت کردنتون

از آه دیگران بترس اینقدر با غرور با دیگران حرف نزن خدا میتونه یک شبه هرچی داری به خاطر همین اخلاق رفتارت بگیره مگه کی هستی تو؟

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

نه اندازه استاتر واسه اتفاق نیوفتاده داره حرص میخوره مطمئن باش به وقتش خسارت هم میگیره از اون بدبخت

البته هنوز ما نمی‌دونیم که آیا اون مستاجر بعد از ۶ ماهی که می‌خواد خونه رو تحویل بده آیا تعمیر می‌کنه یا نه پس قضاوتم   نمی‌کنم

ولی اگر بحث بیاد روی اینکه ۶ ماه گذشت و طرف خونه رو تعمیر نکرد واقعاً باید خسارتشو بده 

بس جای چهار تا سوراخ نیست بحث مسئولیت پذیریه 

وقتی که مستاجر میاد شما دور تا دور خونه رو می‌گردی میگی ببین چراغاش کار می‌کنه لامپاش کار می‌کنه خونه جای لکه نداره همه چیزش تروتمیز انتظار هم داری که همونطوری تحویل بگیری 

البته حرص اسی هم الان یه خورده زوده چون شاید طرف تعمیر کرد

نه اندازه استاتر واسه اتفاق نیوفتاده داره حرص میخوره مطمئن باش به وقتش خسارت هم میگیره از اون بدبخت

اتفاقا چونکه قرار نیست خسارت بگیرم ناراحتم 

به خاطر این حرفات و قضاوتت هم به خدا میسپارمت انشااله همین دنیا پس بدی

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

اتفاقا چونکه قرار نیست خسارت بگیرم ناراحتم به خاطر این حرفات و قضاوتت هم به خدا میسپارمت انشااله همی ...

برو بابا هی نفرین میکنی خیال کردی کی هستی جمع کن خودتو

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

باید از روز اوب بهش میگفتی حالا هم زده از پول رهن کم کنید بهش بدید اگه تعمییر نکردی خونه انقدر غصه خ ...

والا شما بیشتر غصه می‌خورید 

من ی سوال ساده پرسیدم شما و ی کاربر دیگه  دارید تلف میشید ازبس حرص خوردی 

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

البته هنوز ما نمی‌دونیم که آیا اون مستاجر بعد از ۶ ماهی که می‌خواد خونه رو تحویل بده آیا تعمیر می‌کن ...

دقیقا قانونه و منم قبول دارم 

ولی از حالا حرص خوردن و سخت گرفتن به دیگران چیه هر دور روز یک بار بیای بگی آی چرا خونه اش مهمون اومد آی میخ زد

والا شما بیشتر غصه می‌خورید من ی سوال ساده پرسیدم شما و ی کاربر دیگه دارید تلف میشید ازبس حرص خوردی

😂😂تو داری حرص میخوری عزیزم که بعد چندماه اجاره یادت افتاده باید پول بیشتر میگرفتی ازشون نه ما امیدوارم اول شرایط خونه اجاره دادن رو بدونی بعد تاپیک بزنی 

بعدم گفتم که میتونی از رهنش کم کنی اگه تعمییر نکرد الانم یا خیال آسوده بخواب😂

حالا شش ماه مونده تخلیه کنه از کجا معلوم درست نکنه بده به این خانم مگه الان موردش و درست نکرده خونه ...

مستاجر فکر میکنه باید به خاطر پولی که میده خونه رو داغون کنه بعد بره، سال قبل پدرشوهرم خونه ی نوسازشو ۲ سال به عروس و داماد اجاره داد چقدم خوشحال بود که خونشو خوب نگه میدارن موقع رفتن ، رفت خونه رو دید کپ کرد بنده خدا، ۲ تا ساعت بزرگ چسبی ، چسبونده بودن به دیوار ، فکر کن چسبی، بعد موقع رفتن نکندن ببرن گفتن این ساعت ها برای شما، مستاجر بعدی اومد مرده گفت خانمم این ساعت هارو دوست نداره، کندن ساعت ها همانا گچ دیوارا ریختن همانا، یعنی ۲ سال سرویس هارو نشسته بود وقتی مستاجر جدید اومد گفت فکر نکنم تمیز بشه ، در این دل نسوزوندن هم درست نیست خدارو خوش نمیاد

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
😂😂تو داری حرص میخوری عزیزم که بعد چندماه اجاره یادت افتاده باید پول بیشتر میگرفتی ازشون نه ما امید ...

من حاضرم شماره کارت بده براش گچ و رنگ بفرستم تعمیر کنه کاری به اون بدبخت نداشته باشه آخه دقیقا تاپیک قبلیش بودم میگفت مهمون چرا داره🤣🤣🤣

مستاجر فکر میکنه باید به خاطر پولی که میده خونه رو داغون کنه بعد بره، سال قبل پدرشوهرم خونه ی نوسازش ...

دقیقا این کار مستاجر باعث میشه دیگه کسی خونه اجاره نده 

من که این مستاجر اول و آخرم بود نه کرایشو میخوام نه خسارت وآزارشو

مستاجر فکر میکنه باید به خاطر پولی که میده خونه رو داغون کنه بعد بره، سال قبل پدرشوهرم خونه ی نوسازش ...

قبل از تحویل پول مستاجر برید خونه رو ببینید خسارت زده پول بگیرید طبق قانون که هست

من حاضرم شماره کارت بده براش گچ و رنگ بفرستم تعمیر کنه کاری به اون بدبخت نداشته باشه آخه دقیقا تاپیک ...

نمیخواد شماره کارت بدی برو پیش خداتوبه کن که از مادرت متنفری😄

2790
2778
2791
2779
2792