2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15180 بازدید | 211 پست
من حاضرم شماره کارت بده براش گچ و رنگ بفرستم تعمیر کنه کاری به اون بدبخت نداشته باشه آخه دقیقا تاپیک ...

😂😂🤣واقعااا؟آخی 

جدیدن مستاجرا باید آمار مهمون اینا رو هم از اول بدن ب صاحاب خونه انگار 

کباب کردن و...آخه به شما چه وقتی آسیبی نزنه 

از اول قید کنید تو قولنامه اگه زد زیرش ک پول رهنش پیش شماست با همون درست کن 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

ما حتی یدونه میخ هم نزده بودیم، پول رنگ کل خونه رو برداشتن گقتن درسته تمیز تحویل دادین ولی ما باید ر ...

کسایی ک میگن پول داده که میخ بزنه همونایین ک مستاجر ما بودن سه بار چاه خالی کردیم در عرض یک سال با هزینه خودمون چاه نو کندیم بازم پر کردن

اخرسر گفتن این به عهده ما نیست:////

کی ازش استفاده کرده بود؟خودشون

5 میلیون قبض براشون اومده بود حاضر نبودن پرداخت کنن😐

برای سوختن یه لامپ هم به ما زنگ میزدن ولی لوله دستشویی خراب شده بود یه زنگ نزدن کلی اب هدر رفته بود و به ما نگفتن اصلا 

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیخواد شماره کارت بدی برو پیش خداتوبه کن که از مادرت متنفری😄

از مادرش متنفره شاید ی مشکلی داره امیدوارم مشکلات بقیه رو به روشون نیاری هرکسی مشکل داره دلیل نمیشه اونو بزنی تو سرش که واقعا برات متاسفم 

نمیخواد شماره کارت بدی برو پیش خداتوبه کن که از مادرت متنفری😄

خدا هم خودش مادر منو گردن نمیگیره🤣🤣🤣 نترس یک جماعتی ازش به عذابه مخصوصا عروسهاش دلشون خونه اینقدر دخالت میکنه و پسر هاشو چسبونده به خودش و حتی نذاشته پسرش بچه دار بشه فکر نکن همه مادرها مقدس هستن من از حرف حق و حقیقت ناراحت نمیشم اتفاقا دلم خیلی بزرگه

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

قبل از تحویل پول مستاجر برید خونه رو ببینید خسارت زده پول بگیرید طبق قانون که هست

شاید باورت نشه گفت کل پولمو بدین هرر چقدر هزینه کردید اس بدید بزنم ، رفت دیگه گوشیشو جواب نداد

تو میوه فروشی دیدمش رنگش پرید و پولو ازش گرفتم ، تو این دوره زمونه باید خیلللللللی زرنگ باشی ملت تمام گرگ شدن 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
از مادرش متنفره شاید ی مشکلی داره امیدوارم مشکلات بقیه رو به روشون نیاری هرکسی مشکل داره دلیل نمیشه ...

اشکال نداره بذار اتفاقا راحت باشه بگه بعضی ها فکر میکنن مادر آخر تقدس و پرستش هست

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

کسایی ک میگن پول داده که میخ بزنه همونایین ک مستاجر ما بودن سه بار چاه خالی کردیم در عرض یک سال با ه ...

همه مثل هم نیستن بالاخره آدم باید انصاف داشته باشه به هرحال 🫠خوب باشی بد میگنن باهات بد باشی خوب 

شاید باورت نشه گفت کل پولمو بدین هرر چقدر هزینه کردید اس بدید بزنم ، رفت دیگه گوشیشو جواب ندادتو میو ...

همیشه آخر قرارداد یک پول نگه دار برای خسارت احتمالی و طبق قانون هست

شاید باورت نشه گفت کل پولمو بدین هرر چقدر هزینه کردید اس بدید بزنم ، رفت دیگه گوشیشو جواب ندادتو میو ...

خب شما نباید میدادید باید کم می‌کردید میدادید اما درس عبرت شد 

و اینکه هم مثل هم نیستن عزیژم‌ 

فکر کنید هر کی ۲۰ تا دونه میخ بزنه به دیوار 

۳ یا ۴ جارم به دلخواه خودش تغییر بده بعد ۴ یا ۵ تا مستاجر دیگه نابود شده خونهه 

یه نفر رو که نگاه نکنید خونس دست کلی آدم میچرخه

همه مثل هم نیستن بالاخره آدم باید انصاف داشته باشه به هرحال 🫠خوب باشی بد میگنن باهات بد باشی خوب

بخدا یه بار بهشون نگفتیم کرایه بندازین

الانم هروقت مارو میبینن میگن خیلی اذیتمون کردین😐

پول چاه هارو هم ندادن

قبل اینا یه مستاجر داشتیم چند ماه یک بار کرایه میداد مشکل داشت

وقتی چاه پر میشد فقط اطلاع میداد میگفت چاه پر شده و خودشون تخلیه میکردن

این میگفت تو خودت تعمیر کن من پولشو میدم و اخرشم زد زیر همه چی

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

این حق الناسه،مگه جای عروسک رو دیواره😐

حالا خودت درست کن ولی موقع رفتنشون تذکر بده که کارشون درست نیست دوباره خونه کسی دیگه این کار رو نکنن.

اجاره کردن دلیل نداره خونه رو آبکش کنن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
بخدا یه بار بهشون نگفتیم کرایه بندازینالانم هروقت مارو میبینن میگن خیلی اذیتمون کردین😐پول چاه هارو ...

خب میگم که آدم خوب هست بدم هست باید مواظب بود ولی انصاف هم داشت

امیدوارم خدا براتون جبران کنه یکجایی 🫠

خب شما نباید میدادید باید کم می‌کردید میدادید اما درس عبرت شد و اینکه هم مثل هم نیستن عزیژم‌

دیگه زرنگ شدیم دوره زمونه عوض شده دوره ی اعتماد گذشته، ما به یه نفر دیگه یه طبقه دیگه خونه اجاره دادیم دخترم بهم گفت مامان من دیدم خانومه داره کابینت میشوره، حالا کابینت هایگلاس نو ، هنوز وسایل نیاورده بود رفتیم دیدیم کابینت ها باد کرده ، هیچ خسارتی نگرفتیم ولی قردادو فسخ کردیم ، من از مستاجر زیاد خوردم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍