2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15180 بازدید | 211 پست
شاید باورت نشه گفت کل پولمو بدین هرر چقدر هزینه کردید اس بدید بزنم ، رفت دیگه گوشیشو جواب ندادتو میو ...

عین همین بلا سر ما اومد با این تفاوت که ما دیگه پیگیر نشدیم

حاضر نبود پول تخلیه چاه دستشویی رو بده

اخه بنده ی خدا تو چاه خالی تحویل گرفتی ما برات خالی کردیم چقد بی وجدانی

زنشم به یه نفر که میخواست بیاد مستاجر ما شه گفته بود اینا بدن نرو زیر خونشون

بعد وقتی مارو میبینن میگن خیلی اذیتمون کردین

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

شاید باورت نشه گفت کل پولمو بدین هرر چقدر هزینه کردید اس بدید بزنم ، رفت دیگه گوشیشو جواب ندادتو میو ...

ما هم واسه چند مستاجر پیش اومد 

یکیشون باور می‌کنیم وقتی میخواستن برن بابام رفته بود که خونه رو نگاه بندازه 

می‌گفت کاشی ها کثیف کثیف اینقدر لک و چربی گرفته بود حالت به هم میخورد 

کلا می‌گفت آشپزخونه شده بود جهنم ( تازه بابام خیلی آدم ایرادگیری نیست ولی اینا وضعشون خیلی بد بوده) 

همون‌طور که بعضی از صاحب خونه ها بی انصافا 

بعضی از مستاجر هم واقعا خیلی بی مسئولیتن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه زرنگ شدیم دوره زمونه عوض شده دوره ی اعتماد گذشته، ما به یه نفر دیگه یه طبقه دیگه خونه اجاره داد ...

مستاجر باوجدان خیلی کمه 

من خونه ی هفت پشت غریبه هم دلم نمیاد اینطوری دیوار رو سوراخ سوراخ کنم 

چونکه خودم به اموال مردم خیلی حساسم فکر کنم دیگران هم اینطوری اند ولی افسوس

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

ما هر جا میخ بزنیم بدون استثنا بتونه فوری میگیریم پر میکنیم، عین روز اولش میشه 

هیچوقتم صابخونه ازمون ناراضی نبوده،همیشه بهتر از اولش خونه رو تحویل دادیم

بگید خودشون قبل رفتن درست کنن

مستاجرم آدمه دیگه 

پول میده میخواد توی اون خونه زندگی کنه

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

دیگه زرنگ شدیم دوره زمونه عوض شده دوره ی اعتماد گذشته، ما به یه نفر دیگه یه طبقه دیگه خونه اجاره داد ...

نمیخوام قضاوت کنم ولی بعضیا همینجوری رفتار کردن که هنوز مستاجرن(قصد توهین به کسیم ندارم)

بخدا اشپزخونه ی ما دیواراشو چربی گرفته بود 

خانم خونه حاضر نبوده یه بار تمیز کنه 

خونه ی خودت نیس ولی مهمون ک میاد اگه کثیف باشه نمیگه خونه کثیفه

میگه تو تنبلی و کثیف

اونوقت دوست مامانم مستاجره میگفت ما با هزینه خودمون حتی کااغذدیواری و پارکت کردیم خونه رو

اینا در خونه رو هم شکوندن باز ما خسارت نگرفتیم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

چطوری ؟مثلا بگیم گچکار بیاد بعد اون پولشو بده

آره از پول پیشش کم کنید ماهم مستاجرامون واقعا فرهنگ ندارن با زحمت خونه ساختیم هرچی میخه کوبیدن در کمدو کندن یکیش معتاد بود گچ اتاق کامل زرد شده همشون نه ولی سه تاشون خیلی بدبودن

فقط چقدر مستاجرش دهاتیه دیگه گذشت اون مد که عروسک میخ میزدن ب دیوار !   الان یا روی شلف می‌چینند یا تو کمد 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

شلوغش نکن اینکه ۳۰تا عروسک رو بامیه بزنه به دیوار دیگه بی انصافیه

عزیزم شما باید دیوار رو تعمیر کنید حالا اگ رنگ بوده که با کچ و رنگ،اگ کاغذ دیواری بوده با کاغذ جدید و مبلغ تعمیر رو از پول پیشش کم کنید.

در واقع مستاجر وظیفه داره همونطور ک خونه رو تحویل گرفته همونطور هم تحویل بده.

و اجاره و پول رهنش صرفا فقط بخاطر سکونتش تو خونس.

حق نداره بگه چون اجاره میدم حق دارم به خونه خسارت بزنم

ما هم واسه چند مستاجر پیش اومد یکیشون باور می‌کنیم وقتی میخواستن برن بابام رفته بود که خونه رو نگاه ...

الانم واحد داریم میخواییم بدیم شاید باورت نشه میترسم این یکیم بیاد یه گنده دیگه بزنه بره

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
با ۴ تا میخ از خونتون خورده نمیشه ،چقد ندید بدید هستی استارتر !! خدا ب کیا میده

میگه 30 تا میخ

مستاجر بعدی بیاد شاید نخواد میخ بزنه به دیوار

نمای اون دیوار خراب شده

والا انصاف هم خوب چیزیه

طرف نخورده نپوشیده سختی کشیده خونه خریده الان داده دست مستاجر که بیاد داغونش کنه؟

خسارت زده بایدم جبران کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جوش و جای جوش بدن

r13 | 33 دقیقه پیش

حققق پلاسسس

aye00o | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز