2777
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15180 بازدید | 211 پست
میگه 30 تا میخمستاجر بعدی بیاد شاید نخواد میخ بزنه به دیوارنمای اون دیوار خراب شدهوالا انصاف هم خوب ...

چند تا میخ دیگه چیه !!!!! مگه دیوارو گاز زدن؟؟؟

فوقش آخرش لگه گیری و تمام ،یکم دلتونو بزرگ کنید 

ی کانال روزمرگی زدمhttps://eitaa.com/zendegizahra

دیگه زرنگ شدیم دوره زمونه عوض شده دوره ی اعتماد گذشته، ما به یه نفر دیگه یه طبقه دیگه خونه اجاره داد ...

چون خونه خودشون نیست اینجوری میکنن دیگه 

یه دستمال طرف نمیکشه بعد ظرف شدن سینک خشک کنه تمام اطرافش باد کرده یا به قول شما مشخصه آب میگیره مستقیم به کابینتا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیخوام قضاوت کنم ولی بعضیا همینجوری رفتار کردن که هنوز مستاجرن(قصد توهین به کسیم ندارم)بخدا اشپزخون ...

انگار نمی‌خوان تو اون زندگی کنن با اون حجم از کثافت، سرویس بهداشتی تو راه از اون تمیزتره

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
جای چهارتا میخ چیز خاصی نیست با یه قاشق بتونه برطرف میشه بنده های خدارو اینقدر اذیت نکنید.

والا چیزی بهشون نگفتیم که اذیت بشن 

اینجا درد ودل میکنم 

شما نگران نباشید

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

چند تا میخ دیگه چیه !!!!! مگه دیوارو گاز زدن؟؟؟فوقش آخرش لگه گیری و تمام ،یکم دلتونو بزرگ کنید

قبلانم تاپیک زدن که مستاجر کفششو روی رادیاتور توی راهرو خشک کرده!میخواستن بهش تذکر بدن.

حتما خونت داغون بوده ی بار نرفتی ببینیخونه ی کلید نخورده ندادی مستاجر که یکساله خونه رو داغون کنهامی ...

شرلیطت رو درک میکنم منم برتم پیش اومد البته ما خسارت نگرفتیم ولی همسرم بهش گفت شما که سالهاست مستاجری متعجبم ذره ای هنوز وجدان و فرهنگشو نداری.دیوار  مارو با دریل بیست جا سوراخ کرده بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
الانم واحد داریم میخواییم بدیم شاید باورت نشه میترسم این یکیم بیاد یه گنده دیگه بزنه بره

والا آدم میمونه چی بگه 

طبق تجارب ما خونه دادن به آدمای فرهنگی امنتره😅

به خانواده ای بودن

آقا حراست دانشگاه آزاد بود 

باور می‌کنه گاها راه پله رو جارو میزد

کمک خانومش میکرد 

اصلا خیلی آقا بود

چند تا میخ دیگه چیه !!!!! مگه دیوارو گاز زدن؟؟؟فوقش آخرش لگه گیری و تمام ،یکم دلتونو بزرگ کنید

عزیزم 30 تا میخ 

پونز نبوده که 

میگه 30 تا میخ

ربطی به دل بزرگ نداره

طرف بیاد خونه رو خراب کنه صاحب خونه چیزی نگه دلشو بزرگ کنه؟چقد بی منطقه این حرفتون

ما مستاجرمون در خونه رو هم شکوند ازش هزینه نگرفتیم

نصف ماه زیر خونه بود بدون اجاره اخرشم کلی بی احترامی بهمون کرد

بعضی وقتا دل بزرگ جوابگو نیست

کلی خسارت دیگه زدن که بخوام بگم خیلی طول میکشه

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

چون خونه خودشون نیست اینجوری میکنن دیگه یه دستمال طرف نمیکشه بعد ظرف شدن سینک خشک کنه تمام اطرافش با ...

روز اول اومد خونه رو تمیز کنه فردا وسایل بیاره آب گرفت به کابینت‌ها بخدا تازه زده بودیم یه هفته قبلش، همسرم هیچ خسارتی نگرفت فقط گفت این پولتون شمارو به خیر مارو به سلامت.

تو سرویس بهداشتی که تا حالا کسی داخلش نیومده یدونه من خالی کرده بود، اگه این کارا عمدی نیست پس چیه

تو گاز رومیزی نو آب گرفته بود، روشن نمیشد.

اصلا یه وضعی 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

اینایی که میگن میخه میدونی بعدش دیوار همش سوراخ میمونه چه نمای زشتی داره ما اجاره دادیم با رول پلاک هزار تا سوراخ رو دیوار درست کردن حتی تو حموم دسشویی این حق الناس چون طرف طی میکنه سالم میدم سالم تحویل میگیرم بعضیا انگار دشمنن با آدم

خوبی جیگرم؟؟کجایی نیستی؟

ای وای یادم رفت ریپلایت کردم😂قربونتون تو خوبییی؟ هستم که

میگم اشکال ندارم تلگرام بهت پیام بدم یه نظر ازت بپرسم؟😬

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اینایی که میگن میخه میدونی بعدش دیوار همش سوراخ میمونه چه نمای زشتی داره ما اجاره دادیم با رول پلاک ...

میگن دلتونو بزرگ کنید😂

والا به بزرگ بودن دل نیست

به فهم و شعور مستاجره

همین مستاجرا اگه به وسایل خودشون خسارت وارد شه ساکت میمونن؟

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز