2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15195 بازدید | 211 پست
ببین ۴سال خونم دستشه کلا با ۴۰ میلیون پول پیش خونم کلید نخورده بوده آخه چقد راه بیام بعد رفتنشون بای ...

مستاجر ما هم دقیقا ۴ سال نشست با نصف اجاره

خانمه شاغل بود  مامانم بضی وقتا بچه‌شو هم نگه میداشت

بعد ک رفتن، ایزوگام پشت‌بوم رو سوراخ کردن  الان کل سقف‌مون نم زده

خدا لعنت کنه اینجور مستاجر هارو

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آن شاالله به زودی صاحبخونه بشی،واقعا ازته دلم برات دعا کردم

مرسی عزیزم ازدل مهربونت🥺🥺🥺🌹🌹🌹🌹

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی

اول اینکه با آرامش بگو دیوار رو بعد یا قبل تخلیه خودتون درست کنید و دعوا راه ننداز ،،، دوم اینکه آخه کدوم آدمی الآنحعروسم به دیوار میزنی آخه ... سوم اینکه تو با عرف جامعه چکار داری ؟ مهم قرار داد بین تو و اونه که قبولش کردی ... بهش بگو یا درستش کنید خودتون یا هزینه تعمیرش رو از پول پیش بر میدارم 

اسی چقدمبلغ پیش،خوبه کدوم شهری مگه؟واحدت چندمتریه

شهر ما خیلی گرونتره از این حرفا ما به خاطر رفاقت اینقد کم گرفتیم 

گفتیم تازه عروس و دامادن خونه میخواد خالی بمونه بدیم اینها 

یعنی کارهایی با خونه کردن که تو بعضی تاپیکام هست ،

الان هم هیچی ازش نمیخوام حتی نمیخوام خونه رو درست کنه فقط خالی کنه بره همین😔

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

همون والا . هیچیم کرایه نمیدن مستاجر ما ۴ساله با همون قیمت قبلی نشسته خونه . چون ما دیدیم بچه دار شد ...

شوهر من بنده خدا یچیزی میدونه که تلویزیون رو نمیزنه به دیوار با اینکه خونه نوساز هم نیست،پسرم کوچیکه تلویزیون قبلی یه رو انداخت زمین خرد کرد،این یکی رو گفتم بزنیم به دیوار قبول نکرد که دیوار خونه ی مردم خراب میشه.

دعا میکنم همه مستاجرا صاحب خونه بشن و خدا یه دل بزرگ هم به صاحب خونه ها بده!

به بنده های خدا سخت نگیرید تا خدا هم با شما اینجوری تا کته.

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

من چیزدیگه پرسیدم ،دوست نداری جواب نده اسی

خونم ۷۵متر فول امکانات نوساز 

شهرمون رو  به خاطر احتیاط نمیگم

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

حتما تو دلت پاک نبوده خدا بهت نداده چقدر وقیحید بااین طرز صحبت کردنتون

چه طرز حرف زدنه خانم انگار با همه دعوا داری نظر خواستی نظر دادن این همه ظالم تو این دنیا هست که خدا خونه و ماشین و پول داده چرا فکر می کنی کسی که مستاجره دلش ناپاکه

شوهر من بنده خدا یچیزی میدونه که تلویزیون رو نمیزنه به دیوار با اینکه خونه نوساز هم نیست،پسرم کوچیکه ...

عزیزم ما ۴ساله خونه رو دادیم دست مستاجر با ماهی همون ۲ تومن که سال اول قرارداد بستیم .نمیدونم منظورتون از دل گنده چیه .

خونه ای که الان ۸میلبون اجارشه .

فردا روز هم پامیشه میره با کلی خسارت .باز ما باید کلی تعمیرات بکنیم و خرج کنیم تا مستاجر بعدی بیاد بشینه .

کاش تلوزیونو یه جایی میخ میزد که نفر بعدیم بیاد همونجا بزنه انشاالله شماهم صاحبخونه بشید