2777
2789

امروز خیلی ناراحتم چون نتونستم خوب درس بخونم و تابستون و مهر و آبان از دست دادم.شنبه یک آدر میخام برم طرح خدا میدونه چه سرنوشتی در انتظارمه.از همه بریدم.کسیو ندارم.پشتوانه ندارم.فقط میروم.ولی قول میدم به خودم که دیگه تمام تلاشم را بکنم قول میدم.

امروز خیلی ناراحتم چون نتونستم خوب درس بخونم و تابستون و مهر و آبان از دست دادم.شنبه یک آدر میخام بر ...

جایی بسیار بد افتادم غذا نمیدن و پر از سگ و تاریک.یه کوچه داره بنام کوچه مرگ ای کاش میرفتم شهر دیگه.درس نخوندم و نتونستم خودمو را کنترل کنم.دیگه نمیخوام به کسی فک کنم.باقی تلاشم را میکنم.هر چه روزگار خواست بشود.

دیگر بریدم و برام مهم نیست.سرما خوردم و دو تا پیاز گذاشتم روی بخاری برای شام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی بسیار بد افتادم غذا نمیدن و پر از سگ و تاریک.یه کوچه داره بنام کوچه مرگ ای کاش میرفتم شهر دیگه. ...

شروع کردم به درس خوندن.

داخل پانسیون هستم بیرون دارد بارون میاد

هوای سرد و قشنگیه

یه دونه مغز بادام گرفتم

و استارت کارم را شروع کردم

با تمام قدرت پیش میروم.

سکوت چقدر قشنگه

تنهایی چقدر قشنگه

هر چتد باختم زندگی رو ولی خیلی اینجا آرامش دارم

نمیدانم آخر عاقبتم چه میشود

نمیدانم کنکور قبول میشوم یا نه

عطیه چه میشود

خدا داند

تخت کنار بخاری ساختمان کوچه آذر تست ۱۴۲۲ ریاضی

راستی سال ۱۴۲۲ کجام دقیقا

زنده ام یا مرده

چه میشود

به کجا رسیدم

سکوت چقدر قشنگهتنهایی چقدر قشنگه هر چتد باختم زندگی رو ولی خیلی اینجا آرامش دارمنمیدانم آخر عاقبتم چ ...

امروز شیفت صبح شب بودم با آقای صاعدی رفتم بیرون کل شهر سمیرم دور زدیم خیلی خوش گذشت.

همش به ... فکر میکردم که چه میشود عاقبتم.

ای روزگار به کجا چنین شتابان

پانسیون بیمارستان